Antóni Józsefné: képviselő leszek, nem politikus
Legfrissebb

- Kétszáz csomagot küldenek a gyermekotthonokba

- Összefoglaló, 2021. november 29.

- Süli János: hamis állítás, hogy a lakosságot eladósítjuk

- Összefoglaló, 2021. november 26.

- A zöldebb Paksért

- Összefoglaló, 2021. november 25.

- Összefoglaló, 2021. november 24.

- Összefoglaló, 2021. november 23.

- Összefoglaló, 2021. november 22.

- Összefoglaló, 2021. november 18.

- Közös nyilatkozat

- Ismét lehet Önkéntes Katonai Szolgálatra jelentkezni

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Antóni Józsefné: képviselő leszek, nem politikus

2021. október 11. 18:45:06  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2021. október 11., hétfő - Antóni József Jánosné lesz az önkormányzat Fidesz-KDNP frakció új tagja, azt követően, hogy Szabó Ferenc lemondott mandátumáról. A Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola igazgatója listás helyen kapott mandátumot a Fidesz-KDNP frakcióban, mint ismeretes, Barnabás István mindössze tizenhét szavazattal került egyéni helyen a hatos körzet képviselőjeként a testületbe.

 

- A körzet továbbra is a szívemhez tartozik – mondta, a figyelmem lakótelepre és az iskolára irányul, de a város egész területe a feladatom. - Lobbizni, kérni mindig lehet, eddig is meghallgatták a kérésemet, és tudom, továbbra is figyelembe veszik az észrevételeimet – tette hozzá. Antóni Józsefné elmondta: átveszi a bizottságokban a humánpolitikai, jogi és ügyrendi helyet és a kömlődi városrészben vállalható feladatokat, amelyek a távozó Szabó Ferenc feladatai közé tartoztak.

 

- Itt, a lakótelepen akad mindig tennivaló, ezek között az egyik legfontosabb, hogy a felújítás teljes körű programja haladjon az iskola körül, a gépészeti, építészeti felmérés már megtörtént, és mivel az épület önkormányzati tulajdon, sokat tehet érte az önkormányzat – fogalmazott.

Antóni Józsefné leszögezte: az új feladat nem veszi majd el az iskolától, iskolavezetői és képviselői feladatait összeegyezteti.

Az új képviselő várhatóan a most szerdai, következő testületi ülésen teheti le az esküt.

 

Képünkön: Rákóczis gyerekek, tanévzárón, 2021-ben. +++

x