Paks: visszatérnek egészségügyi szolgáltatások
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. augusztus 2.

- Összefoglaló, 2021. július 28.

- Tájékoztató a Szent István Napokról és a Város Napjáról

- A Paks II. beruházás a térség fellendülését szolgálja

- Összefoglaló, 2021. július 26.

- Új szolgálatvállalási lehetőség a honvédségnél

- Pupp Réka ötödik cselgáncsban

- Összefoglaló, 2021. július 23.

- Pupp Réka: ez életem egyik legjobb éve

- Összefoglaló, 2021. július 21.

- Összefoglaló, 2021. július 19.

- Hétvégi programkínálat Pakson - összefoglaló

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Paks: visszatérnek egészségügyi szolgáltatások

2021. június 08. 14:31:00  nyomtatási kép


 

A járvány harmadik hullámán túl vagyunk, indul a héten egynapos sebészet és a gyógyfürdő július ötödikén, a gyógyászati központban

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2021. június 8., kedd - Szabó Péter polgármester és dr. Bodnár Imre főigazgató adott tájékoztatást az egészségügyi helyzetről a Városházán, 2021. június 8-án.

 

Elhangzott: Pakson ötven százalék az átoltottság aránya. A Paksi Gyógyászati Központban a hétvégéken és ünnepnapokon, 12 órában teljesítettek szolgálatot ez országosan is egyedülálló. A járvány harmadik hullámának letöréséért Szabó Péter köszönetet mondott az egészségügyi dolgozónak.

 

Dr. Bodnár Imre ismertette: a megyei oltási munkacsoporttal való egyeztetéssel, a héten befejeződik a második körös oltás, továbbiakat már nem adnak, az oltópont besorolás visszavonását kezdeményezik. A további oltások elsősorban a háziorvosok feladata marad. Ezzel egyidőben újra indulhatnak szolgáltatások, például az egynapos sebészet, ahol szakrendelések alapján utalnak be betegeket, ütemezett előjegyzéssel fogadnak. Szükséges a védettségi igazolvány, vagy aktuális teszt is.

 

A gyógyfürdőnél karbantartásokat végeztek el, fertőtlenítenek, 2021. július 5-e lehet a nyitás napja. A főigazgató aláhúzta: járványügyi intézkedéseket továbbra is be kell tartani.  

 

További változás, hogy a bőrgyógyászati szakrendelés folytatódik a központi épületben, az oltópont megszüntetése után. Dr. Győri Gábor gyermek-szakrendelése a szeptember végi időszakig, a körzetekben rövidebb idejű lesz és átmenetileg leköltözik a Deák Ferenc utcai rendelőbe.  

 

A központi honlapot megújították, elérhetősége a régi maradt, az alapellátás, a szakellátás és a gyógyfürdő nyitvatartási időpontjai olvashatók. +++

x

Paksi Atomerőmű