Ingyenes járatokat javasol a PDF frakció
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. június 18.

- Alkalmassági vizsgálat a Paks II projektben

- Összefoglaló, 2021. június 17.

- Összefoglaló, 2021. június 15.

- Összefoglaló, 2021. június 14.

- Letették a Kalocsa – Paks Duna-híd alapkövét

- Összefoglaló, 2021. június 9.

- Összefoglaló, 2021. június 8.

- Paks: visszatérnek egészségügyi szolgáltatások

- Összefoglaló, 2021. június 7.

- Sorsolás: Pupp Réka lengyel ellenféllel kezd

- Falvak támogatása Tolnában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Ingyenes járatokat javasol a PDF frakció

2021. május 06. 12:48:52  nyomtatási kép
 

(PAKS-PRESS) Paks, 2021. május 6., csütörtök – A helyi buszközlekedés ingyenességét javasolják és a lakosság forgalmi tapasztalatait kérdőívek segítségével  gyűjtené össze a PDF önkormányzati frakció – erről tájékoztatták a sajtó képviselőit  Heringes Anita és Mezősi Árpád, a Gesztenyés utcai buszmegállónál, 2021. május 6-án. Céljuk, hogy a buszok a lehető legjobb útvonalakon, az igényekhez igazodó sűrűséggel közlekedjenek.

 

A helyi járatok ingyenességét szorgalmazva sürgősségi képviselői indítvánnyal fordultak Szabó Péter polgármesterhez, hogy már a májusi képviselő-testületi határozatok között döntsön.

 

Átfogó véleményt kérnének a lakosságtól a buszok kihasználtságáról, a járatútvonalakról, a megállókról. Azt szeretnék, hogy a buszok a legjobb kihasználtsággal működnének. Elmondásuk szerint - a korábbi adatok alapján húszmilliós bevételkiesést prognosztizáltak, amely véleményük szerint jelentéktelen tétel a város költségvetéséhez képest.

 

Javaslatuk szerint a nyári menetrendben már megjelenhetnének a lakossági vélemények, reményeik szerint a gépjárműforgalom is csökkenhet a városban. +++

x

Paksi Atomerőmű