ASE: fiatal játékosokban látják a jövőt
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. június 18.

- Alkalmassági vizsgálat a Paks II projektben

- Összefoglaló, 2021. június 17.

- Összefoglaló, 2021. június 15.

- Összefoglaló, 2021. június 14.

- Letették a Kalocsa – Paks Duna-híd alapkövét

- Összefoglaló, 2021. június 9.

- Összefoglaló, 2021. június 8.

- Paks: visszatérnek egészségügyi szolgáltatások

- Összefoglaló, 2021. június 7.

- Sorsolás: Pupp Réka lengyel ellenféllel kezd

- Falvak támogatása Tolnában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

ASE: fiatal játékosokban látják a jövőt

2021. április 26. 16:29:39  nyomtatási kép
 

(PAKS-PRESS) Paks, 2021. április 26., hétfő – Az új edző személyét még keressük, erős magyar játékosokkal kívánjuk folytatni, a csarnok felújítása heteken belül megkezdődik, a költsége várhatóan 500 millió forint – hangzott el Dr. Kovács Antal egyesületi elnök és Jan Pavlik szakosztályvezető sajtótájékoztatóján.

 

- Az Atomerőmű kosárlabda férfi NBI-es csapata terveink szerint jórészt fiatalokkal újul meg, és a továbbiakban csak erős külföldi játékosokkal kívánunk szerződést kötni - mondta az online szervezett sajtótájékoztatón Dr. Kovács Antal (j.) egyesületi elnök, hétfőn. Úgy fogalmazott, hogy bár ez a szezon a járvány és a játékos kiválasztások miatt nem tartozott a legsikeresebbek közé, a következő szezonra úgy készülnek, hogy több hazai játékost állítsanak a csapatba. - Az anyagi biztonság sem volt stabil, az várostól sem érkezett meg a járvány miatt a várt, teljes összegű támogatás – jelentette ki.

 

Jan Pavlik szakosztályvezető elmondta, hogy összesen öt nap volt olyan, amikor a csapat az eredeti felállásban játszott. - A bajnokság utóbbi szakaszában a csapat nem teljesített jól, de ezen túl kell lépni, a hibákból tanulni kell – húzta alá.

 

A személyi változásokra vonatkozó újságírói kérdésre válaszolva az egyesületi elnök elmondta, egyelőre keresik az új edzőt. Egyelőre nem tudta megmondani, hogy ez a személy külföldi vagy magyar lesz, több alkalmas jelölt van. - Saját nevelésű magyar játékosokkal kívánjuk folytatni – tette hozzá. Lehet, hogy nem nyerünk bajnokságot, de ezen az úton kívánunk járni - erősítette meg. 

Egyelőre Eilingsfeld János, Valerio Bodon Vincent és Gulyás Milán szerződése már biztos, de Kovács Ákos részvételére is számítanak. Dorogi Gergővel is megszületett az előzetes megállapodás.

 

- A csarnok felújítása heteken belül megkezdődik, a költsége várhatóan 500 millió forint, amelyet TAO forrásokból fedezünk – hangzott el a tájékoztatón. +++

x

Paksi Atomerőmű