Ismét állásbörzén várja leendő munkatársait a Paks II.
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. június 18.

- Alkalmassági vizsgálat a Paks II projektben

- Összefoglaló, 2021. június 17.

- Összefoglaló, 2021. június 15.

- Összefoglaló, 2021. június 14.

- Letették a Kalocsa – Paks Duna-híd alapkövét

- Összefoglaló, 2021. június 9.

- Összefoglaló, 2021. június 8.

- Paks: visszatérnek egészségügyi szolgáltatások

- Összefoglaló, 2021. június 7.

- Sorsolás: Pupp Réka lengyel ellenféllel kezd

- Falvak támogatása Tolnában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Ismét állásbörzén várja leendő munkatársait a Paks II.

2021. április 21. 15:44:06  nyomtatási kép
 

Az Óbudai Egyetem által szervezett online állásbörzén várja az érdeklődőket karrierajánlataival a Paks II. Zrt. április 27-én. Idén ez a negyedik ilyen alkalom, ahol a projekttársasággal, illetve annak munkatársaival találkozhatnak az álláskeresők.

 

Az Óbudai Egyetem által szervezett állásbörzén ismét megtalálják az érdeklődők a Paks II. Zrt. standját. Ezt ezúttal is – tekintettel a járványügyi intézkedésekre – csak virtuálisan tehetik meg. Az online állásbörzét 2021. április 27-én, kedden rendezik. A Paks II. Zrt. az Óbudai Egyetem ilyen típusú programjain visszatérő vendég, de más szervezetek és egyetemek hasonló célú eseményeinek is állandó szereplője.

 

– Az év elején a 21. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon és a Magyar Energetikai Társaság Ifjúsági Tagozata által szervezett online energetikai állásbörzén, márciusban pedig a JOB4me virtuális állásbörzén, valamint az Online Műegyetemi Állásbörzén várták az érdeklődőket a Paks II. Zrt. munkatársai – mondta el Mittler István. A Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója hozzáfűzte: a következő állomás az Óbudai Egyetem eseménye, ahol az online térben a két új paksi blokk megvalósítását koordináló projektcég nyitott pozíciókkal és karrierlehetőségekkel fogadja az érkezőket.

 

– A tapasztalt, illetve a pályakezdő álláskeresőket, valamint a szakmai gyakorlati hely után érdeklődőket is várjuk – húzta alá a kommunikációs igazgató. A látogatóknak a Humán Erőforrás Fejlesztési és Képzési Osztály és az Üzemeltetési Képzési Osztály munkatársaival folytatott beszélgetések révén lehetőségük nyílik a Paks II. projekt, a Mérnök leszek a Paks II.-nél!, az „Atomenergia – A biztos jövő” Tanulmányi Ösztöndíjprogram, valamint a szakmai gyakorlat jelentkezési feltételeinek, előnyeinek és elvárásainak megismerésére.

 

– Az Óbudai Egyetem 25. állásbörzéjén közel 30 cég mutatkozik be, így várhatóan ismét komoly érdeklődés övezi majd, húzta alá Mittler István. A kommunikációs igazgató hozzáfűzte, hogy a közvetlen találkozás és beszélgetés, még ha online térben is zajlik, sokkal közelebb hozhatja a partnereket, mint egy önéletrajz. Lehetőséget ad a kapcsolatteremtésre, szakmai kérdések megválaszolására, alkalmat teremt arra is, hogy többet megtudjanak a Paks II. projektről.

 

– Munkatársaim sok tehetséges diákkal, ifjú mérnökkel találkoznak ilyen alkalmakon, ezért is jelenünk meg rendszeresen az állásbörzéken – foglalta össze Mittler István. Felhívta a figyelmet arra is, hogy az aktuális álláshirdetések – szakmai tapasztalattal rendelkezőknek és hallgatói jogviszonnyal rendelkezőknek egyaránt – elérhetőek a társaság karrierportálján. (x) +++

x

Paksi Atomerőmű