Horváth Zoltán közleménye
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. május 13.

- Összefoglaló, 2021. május 12.

- A paksiak visszakapták a mozit

- Átadták rendeltetésének a Paks-Cece összekötő utat

- Jelentős lépés a paksi egészségügyben

- Összefoglaló, 2021. május 10.

- Összefoglaló, 2021. május 7.

- Összefoglaló, 2021. május 6.

- A paksi Hahn János is tagja a magyar válogatott keretnek

- Ingyenes járatokat javasol a PDF frakció

- Összefoglaló, 2021. május 5.

- Összefoglaló, 2021. május 4.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Horváth Zoltán közleménye

2021. április 14. 17:38:23  nyomtatási kép
 

(PAKS-PRESS) Paks, 2021. április 14., szerda – Szomorúan vettem tudomásul, hogy a Fidesz-KDNP paksi képviselőcsoportja szintet lépett mai közleményében. Gondolkodás nélkül vette át, az országos pártközpontjuk papagáj kommunikációját, melyben jómagamat, nevetséges módon baloldalinak tituláltak, csak azért, hogy beleférjen közleményük a központi sablonba. Kérem, mielőtt átveszik a propagandaosztályuk anyagait, gondolkodjanak – írja válaszában Horváth Zoltán önkormányzati képviselő, amelyben a Fidesz-KDNP szerdán kiadott közleményére reagál.

 

Azt írta: elkeserítő és sok mindent elmond arról, hogy milyen világban élünk ma Magyarországon. Olyan mélyre süllyedtek, hogy ügyosztályi módszerekkel vizsgálják képviselőtársaik Facebook oldalait, akár még a tavalyi megosztásokat is visszakeresve és kimentve. Ez az a világ, amit sokan nem kívánunk újra megélni és ami ellen anno a rendszerváltás előtt a Fidesz is küzdött.

 

Minden képviselőtársam, így én is ez év elején a TelePaks videójában buzdítottam a paksi lakosságot arra, hogy mindenki vigyázzon az egészségére. Ott is elmondtam, hogy mint sok paksi lakosban így bennem is, minél többet olvasok, annál több kérdés fogalmazódik meg a járványról szóló információkkal kapcsolatban, hiszen nem vagyok orvos, nem vagyok virológus. Sokat olvasok és próbálok minél szélesebb körben tájékozódni.

 

Mint a Horváth Zoltán a közleményében aláhúzza, Paks lakossága jól ismer, volt rendőrként, volt kommandósként, soha senkit nem buzdítottam és nem is fogok buzdítani a szabályok, törvények megszegésére, hiszen ez eskümmel szembe menne.

 

A továbbiakban is fontosnak tartom, hogy mindenki felelősségteljesen tegyen meg mindent azért, hogy megóvja családtagjait, barátai egészségét és mindent meg kell tegyünk a vírus terjedése ellen. Ezt ma sem gondolom másként.

Fontosnak tartom elmondani, tisztelettel kalapot emelek az egészségügyi és szociális szférában dolgozók megfeszített, sokszor emberfeletti munkája előtt. És továbbra is arra kérem a lakosságot, hogy vigyázzunk egymásra. Arra kérem a Fidesz – KDNP képviselőit, hogy ne mérgezzék a pártközpontjuk propagandájával városunk közéletét – írja a Paks-Press Hírügynökséghez eljuttatott közleményében Horváth Zoltán önkormányzati képviselő.

 

PAKS-PRESS 2021. április 14. 17:38. +++

 

x

Paksi Atomerőmű