Jelentős beruházásokat terveznek a 7. és a 8. számú választókerületben
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. június 18.

- Alkalmassági vizsgálat a Paks II projektben

- Összefoglaló, 2021. június 17.

- Összefoglaló, 2021. június 15.

- Összefoglaló, 2021. június 14.

- Letették a Kalocsa – Paks Duna-híd alapkövét

- Összefoglaló, 2021. június 9.

- Összefoglaló, 2021. június 8.

- Paks: visszatérnek egészségügyi szolgáltatások

- Összefoglaló, 2021. június 7.

- Sorsolás: Pupp Réka lengyel ellenféllel kezd

- Falvak támogatása Tolnában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Jelentős beruházásokat terveznek a 7. és a 8. számú választókerületben

2019. szeptember 06. 12:36:15  nyomtatási kép

Önkormányzati választások, 2019


(PAKS-PRESS) Paks, 2019. szeptember 6., péntek - A Fidesz és a KDNP jelöltjei folytatják az egyeztetést a lakossággal a következő önkormányzati ciklus programjáról. A 7. és a 8. számú választókerület képviselőjelöltjei, Leber Ferenc és Spiesz József tartott sajtótájékoztatót a körzetben felmerült rövid és középtávú feladatokról, 2019. szeptember 6-án.

 

Leber Ferenc a Vácika közben tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy sürgősen kezelni kell a Vácika utcához kapcsolódó közökben a szemétszállítás problémáját. Az utcával kapcsolatban úgy tájékozódott Szabó Péter polgármestertől, hogy szeptember 18-ig várják a leendő kivitelezőktől a közbeszerzési ajánlatokat, amelynek lezárultával elkezdődik a Vácika utca teljes felújítása.

Itt egy korszerű utat és járdát építenek, megoldják a csapadékvíz-elvezetést, felújítják és kibővítik a közműveket, valamint kialakítják a közvilágítást.

A körzet következő, nagyobb feladata a Búzavirág utca teljes szakaszának felújítása lesz.

 

Spiesz József a gyapai közösségi háznál tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Gyapán negyven éves lemaradást kell bepótolni, a következő ciklusban. Tájékoztatott arról is, hogy folyamatban van az egykori étkezde megvásárlása, ahol a felújítás után egy korszerű közösségi teret kellene kialakítani, amely alkalmas a helyi közösségek számára rendezvényeinek megtartására.

A hozzá kapcsolódó területen egy nagy focipályát kell kialakítani öltözővel.

A közösségi ház területén található játszótér felújítása jelenleg tart, több eszköz alatti talaj öntött gumi burkolatot kap.

 

Képünkön: Szántó Zoltán kampányfőnök, Szabó Péter polgármester, Leber Ferenc és Spiesz József képviselőjelöltek a gyapai közösségi háznál tartott sajtótájékoztatón, 2019. szeptember 6-án.

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++

x

Paksi Atomerőmű