A Fidesz-KDNP szervezete leadta az ajánlásokat
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. június 18.

- Alkalmassági vizsgálat a Paks II projektben

- Összefoglaló, 2021. június 17.

- Összefoglaló, 2021. június 15.

- Összefoglaló, 2021. június 14.

- Letették a Kalocsa – Paks Duna-híd alapkövét

- Összefoglaló, 2021. június 9.

- Összefoglaló, 2021. június 8.

- Paks: visszatérnek egészségügyi szolgáltatások

- Összefoglaló, 2021. június 7.

- Sorsolás: Pupp Réka lengyel ellenféllel kezd

- Falvak támogatása Tolnában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

A Fidesz-KDNP szervezete leadta az ajánlásokat

2019. augusztus 26. 09:04:14  nyomtatási kép

Önkormányzati választások, 2019.

A Fidesz-KDNP szervezete leadta az ajánlásokat

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. augusztus 26., hétfő – Szabó Péter a kormányzópártok helyi szervezetének polgármester-jelöltje, a Fidesz paksi szervezetének elnöke (b.) elsőként adja le az ajánlóíveket dr. Blazsek Balázsnak, a paksi választási iroda vezetőjének, 2019. augusztus 26-án. Szabó Péter több, mint háromszoros, közel ezer, a képviselőjelöltek pedig mintegy hatszoros ajánlást adtak át.

 

A Fidesz-KDNP helyi szervezetének önkormányzati jelöltjei elsőként adták le az ajánlási íveket a Polgármesteri Hivatalban dr. Blazsek Balázsnak a helyi választási iroda vezetőjének, hétfőn reggel. A jelölőíveket átadó Szabó Péter a kormányzópártok helyi szervezetének polgármester-jelöltje, a Fidesz paksi szervezetének elnöke az átadáson újságíróknak adott nyilatkozatában mindenek előtt köszönetet mondott a lakosságnak, hogy a szombati ajánlóívek felvétele után közel másfél nap alatt a szükséges aláírásszám sokszorosát biztosították a jelölteknek.

Mint ismeretes, a polgármester-jelöltséghez közel 300, míg a képviselő-jelölteknek, körzetenként eltérő, 16-21 jelölést kellett összegyűjteniük.

 

Szabó Péter azt mondta, hogy a polgári-keresztény értékrendet képviselik majd a jelöltek az elkövetkezendő öt évben az önkormányzati munkában, amelyben a város fejlődéséért és a paksi bővítés eredményességért dolgoznak majd.

Szólt arról is, hogy a jelöltek már most, a jelölő aláírás gyűjtésekor is tájékozódtak az egyes körzetekben megfogalmazott teendőkről.

 

Kovács István, az ötös körzet képviselő-jelöltje a lakótelepen az aláírásokat gyűjtve nagyon sok támogató szót, biztatást kapott, hálás vagyok az ajánlásokért, a bizalomért, ezt majd minden igyekezetünkkel meg kívánjuk hálálni, fűzte hozzá.  Jelezték számára, hogy a Fenyves utcában a közvilágítás nem működik, a Pollack Mihály utcában pedig egy süllyedés kíván nem halasztható rendbetételt, ezeket a gondjait még a választások előtt segít majd rendezni.

 

Pálmai Klára, az egyes körzet jelöltje arról beszélt, hogy a számára összegyűlt mintegy ötszörös mennyiségű aláírásnak az, az üzenete, hogy az egyik legtöbb feladatot jelentő területen bőven lesz teendője. Az emberekkel folytatott személyes beszélgetésekben olyan gondolatok vetődtek fel, mint a Hidegvölgy, a Rókus utca problémái, a buszközlekedés és a közellátás helyi javítása, az óvodai parkolás lehetőségének hiánya.

Az mondta, a következő feladat a programok összeállítása lesz, ehhez továbbra is igényt tartanak a lakosság észrevételeire. +++


 


x

Paksi Atomerőmű