Szolgáltatók jegyzéke orosz munkavállalóknak
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. június 18.

- Alkalmassági vizsgálat a Paks II projektben

- Összefoglaló, 2021. június 17.

- Összefoglaló, 2021. június 15.

- Összefoglaló, 2021. június 14.

- Letették a Kalocsa – Paks Duna-híd alapkövét

- Összefoglaló, 2021. június 9.

- Összefoglaló, 2021. június 8.

- Paks: visszatérnek egészségügyi szolgáltatások

- Összefoglaló, 2021. június 7.

- Sorsolás: Pupp Réka lengyel ellenféllel kezd

- Falvak támogatása Tolnában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Szolgáltatók jegyzéke orosz munkavállalóknak

2017. október 30. 11:53:53  nyomtatási kép
 

Paks, 2017. október 30., hétfő (PAKS-PRESS) - A Paksi Információs Füzettel készül a városba érkező dolgozók, és az idelátogató turisták fogadására a város. A kiadványban paksi szolgáltatók adatait teszi közzé magyar és orosz nyelven – mondta el Szabó Péter polgármester és Czink Dóra turisztikai és városmarketing referens a Városházán tartott sajtótájékoztatón.

 

Az érkező munkavállalók fogadására készül a város, megjelenési lehetőségre hívja fel a paksi szolgáltatók figyelmét az önkormányzat, ennek keretében egy kétnyelvű kiadvány előkészítése kezdődik meg a Roszatommal korábban létrejött együttműködés keretében. A kiadvány melléklete lesz egy magyar-orosz nyelvű szótár és kifejezés-nyelvi segédlet is, ami segítséget nyújt az orosz munkavállalóknak vásárláskor, ügyek intézésekor – hangzott el a tájékoztatón.

 

Azt is elmondták, hogy a jelentkezőknek a paks.hu internetes portálon elérhető formanyomtatványt kell kitölteni és december 15-ig eljuttatni e-mailben a seres.agota@paks.hu címre, esetleg személyesen vagy postai úton a Paks Szent István tér 6. szám alatt található Tourist Info irodába.

 

Paks Város Önkormányzata felhívja a szolgáltatók figyelmét a készülő kiadványra, melyben megjelenési lehetőséget biztosít a helyi vállalkozások számára – fogalmazott Szabó Péter.

Hozzátette, rövidesen tartanak egy önkormányzati és az orosz képviseletet ellátó Roszatom közös szolgáltatói fórumot is, ahol a szolgáltatókat tájékoztatja majd Kovács Sándor alpolgármester és a Tourist Info iroda munkatársai. Itt hangzanak majd el az orosz partner kérései is. Kovács Sándor azt mondta a tájékoztatón, hogy a sikeres együttműködéshez szükséges az is, hogy a partnerek között folyamatosan biztosítható legyen az információ-csere.

 

Ez a kiadvány a paksi szolgáltatók és a munkavállalóknak jelent majd segítséget – tájékoztatott Czink Dóra. A könnyen használható kiadvány a könnyebb elérést és a kommunikációban segíti a partnereket, könnyebbé teheti az életüket az ideérkezést követően.

 

A kiadvány online internetes felülete is megvalósul. A megjelenés a következő évben várható.

 

A polgármester azt is elmondta, hogy a következő évben több százas nagyságrendben érkeznek majd orosz munkavállalók. Elhelyezésük a Pollack Mihály utca eddig be nem épített oldala és a borkombinát környékén felépítendő, kialakítható épületekben lehetséges, ehhez az önkormányzat a terület átadásával járul hozzá. +++

x

Paksi Atomerőmű