Kosárlabda: paksi edző és játékosok az All Star Gálán
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. június 18.

- Alkalmassági vizsgálat a Paks II projektben

- Összefoglaló, 2021. június 17.

- Összefoglaló, 2021. június 15.

- Összefoglaló, 2021. június 14.

- Letették a Kalocsa – Paks Duna-híd alapkövét

- Összefoglaló, 2021. június 9.

- Összefoglaló, 2021. június 8.

- Paks: visszatérnek egészségügyi szolgáltatások

- Összefoglaló, 2021. június 7.

- Sorsolás: Pupp Réka lengyel ellenféllel kezd

- Falvak támogatása Tolnában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Kosárlabda: paksi edző és játékosok az All Star Gálán

2015. november 26. 11:26:47  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Budapest, 2015. november 26., csütörtök - Minden élvonalbeli klub képviselteti magát játékossal a Kelet-Nyugat All Star kosárlabda gálán, melyet szombaton 17 órától rendeznek a Syma Csarnokban. A közönség internetes szavazatai alapján a Kelet válogatottjának kezdő ötösét Mike Caffey (JP-TOP COP Jászberény), Vojvoda Dávid (Szolnoki Olaj KK), Troy Barnies, Eilingsfeld János (mindkettő Atomerőmű SE) és Keller Ákos (Szolnoki Olaj KK) alkotja, a vezetőedző Schmidt Béla (Atomerőmű) lesz.


A Nyugat kezdőcsapatában Kendrick Perry, Wesley Channels (mindkettő Egis Körmend), Kerpel-Fronius Balázs (Zalakerémia ZTE KK), Reinar Hallik (Falco-Trend Optika KC Szombathely) és Lóránt Péter (TLI-Alba Fehérvár) szerepel, az együttest Kálmán László (Falco-Trend Optika KC Szombathely) dirigálja majd.


A számos színes programmal kiegészülő eseményre a belépő 2500 forint, de pénteken éjfélig a Simple alkalmazással mobiltelefonon keresztül kedvezményesen, 1900 forintért lehet jegyet vásárolni. 20.15-kor kezdődik a Kelet-Nyugat All Star gála.

 

A főmérkőzés szüneteiben ezúttal is ügyességi játékokat bonyolítanak le, először a Molten "Generációk csatája" Shooting Stars elnevezésű dobóversenyt, amelyen a közelmúlt sztárjai és a jelenkor feltörekvő tehetségei vesznek részt. Ezen kívül lesz egy B33 Kelet-Nyugat gálamérkőzés, mégpedig NB I-es játékosok közreműködésével, de nem marad el a szokásos zsákoló-show sem, amelyben a gála sztárjátékosai mérik össze ügyességüket. A jó hangulatról idén a Frogs szlovén táncos akrobatika csoport gondoskodik.

A szervezők felhívták az érdeklődők figyelmét arra, hogy a gáláról az M4 Sport televízió felvételről ad egy összefoglalót, így aki az egész programra kíváncsi, azt csak a helyszínen tekintheti meg. +++

Képünkön: Schmidt Béla. (Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) x

Paksi Atomerőmű