Montpellier: EB,  ASE judósok, felkészülés
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. június 18.

- Alkalmassági vizsgálat a Paks II projektben

- Összefoglaló, 2021. június 17.

- Összefoglaló, 2021. június 15.

- Összefoglaló, 2021. június 14.

- Letették a Kalocsa – Paks Duna-híd alapkövét

- Összefoglaló, 2021. június 9.

- Összefoglaló, 2021. június 8.

- Paks: visszatérnek egészségügyi szolgáltatások

- Összefoglaló, 2021. június 7.

- Sorsolás: Pupp Réka lengyel ellenféllel kezd

- Falvak támogatása Tolnában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Montpellier: EB, ASE judósok, felkészülés

2014. április 16. 20:02:19  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) - Paks, 2014. április 16., szerda - Holnaphoz egy hétre kezdődik a festői szépségű  francia városban a 2014-es Európa Bajnokság. 


A Földközi-tenger partjának közelében, a Languedoc dombvidékre épült nagyváros fontos gazdasági és tudományos központ, több mint hat évszázados orvostudományi egyeteme világhírű, Rabelais is a diákja volt. 

A Montpellier-ben folyó orvosi és gyógyszerkutatások országos jelentőségűek. - A dombvidéken fekvő város bortermelő vidék központja is - olvasható a városról szóló tájékoztatóban.


Montpellierben, a magyar judó válogatott az esztendő egyik legfontosabb versenyén méretteti meg magát, teljes erővel készülnek a sportolók. Tizenhatan lesznek a magyarok, köztük az Atomerőmű három nagyszerű versenyzője: Bor Barna, Csoknyai László és Cirjenics Miklós.


Április 25-én, pénteken szurkolhatunk majd először az ASE judósainak, ekkor lép tatamira Csoknyai László. Másnap versenyez Bor Barna és Cirjenics Miklós. Április 27-én a csapatversenyeket rendezik meg.


(Képünkön, balról jobbra: Bor Barna, Csoknyai László és Cirjenics Miklós. a felkészülés pillanatnyi szünetében, a paksi edzőteremben.)

Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter. +++

x

Paksi Atomerőmű