Ma is nyitva vannak az okmányirodák
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. június 18.

- Alkalmassági vizsgálat a Paks II projektben

- Összefoglaló, 2021. június 17.

- Összefoglaló, 2021. június 15.

- Összefoglaló, 2021. június 14.

- Letették a Kalocsa – Paks Duna-híd alapkövét

- Összefoglaló, 2021. június 9.

- Összefoglaló, 2021. június 8.

- Paks: visszatérnek egészségügyi szolgáltatások

- Összefoglaló, 2021. június 7.

- Sorsolás: Pupp Réka lengyel ellenféllel kezd

- Falvak támogatása Tolnában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Ma is nyitva vannak az okmányirodák

2014. április 05. 08:48:03  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) - Paks, 2014. április 5., szombat - Még mai is fogadják az ügyfeleket az okmányirodák, hogy a vasárnapi országgyűlési választásra az ügyfelek szükség esetén megújíthassák vagy pótolhassák a személyazonosításra alkalmas okmányaikat.


A választáson való részvétel feltétele, hogy a választó érvényes okmánnyal igazolja személyazonosságát és lakcímét, vagy személyi azonosítóját. Az ügyfelek a nyitva tartó okmányirodákban megújíthatják vagy pótolhatják a személyazonosításra alkalmas okmányokat (állandó vagy ideiglenes személyi igazolvány, útlevél, kártya formátumú vezetői engedély), valamint a lakcímigazolványt.


Tóth Ferenc kormánymegbízott a Paks-Press Hírügynökséggel azt közölte, hogy Tolna megyében április 5-én, szombaton Pakson, Tolnán, és Szekszárd Augusz Imre utca 7. szám alatt az okmányirodai feladatot ellátó kormányablakok 8 órától 18 óráig állnak az ügyfelek rendelkezésére.


Az okmányirodák, valamint az okmányirodai feladatot ellátó kormányablakok 2014. április 6-án (vasárnap), azaz az országgyűlési választás napján, nem tartanak nyitva.


Az okmányirodák meghosszabbított ügyfélfogadási rendje megtalálható a http://www.kekkh.gov.hu/hu/okmanyiroda_kereso honlapon. +++

 

Képünkön: a paksi okmányiroda.

(Kiss G. Péter felvétele, Paks-Press Fotó). +++

x

Paksi Atomerőmű