Lázár Márta: folytatom a környezeti nevelést

2020-08-24 17:12:48(PAKS-PRESS) Paks, 2020. augusztus 24., hétfő – Már hivatalosan is Lázár Márta a Hétszínvirág óvoda vezetője, kinevezésével Jantnerné Oláh Ilonát váltja, a népszerű „zöld”, gyakorló-oktató gyermekintézményben ma megtartotta első, előzetes szülői értekezletét.

 

Szeptember elsején 27 új kiscsoportos gyermek kezdi meg az óvodai életet, mind az öt csoportba egy-két gyerek érkezhet még. Lázár Márta augusztus 15-től tölti be az új tisztségét, kinevezését szakmai múltjával és pályázattal alapozta meg, de jelentős erkölcsi elismeréssel is rendelkezik, hiszen tavaly pedagógus Oszkár-díjban is részesült. A harmincnegyedik évét kezdi ebben az óvodában, ez az első munkahelye, sőt még pedagógiai hospitációját is itt végezte el.

 

Az óvoda szakmai profilja, a környezeti nevelés megmarad, megőrizve, folytatva ezzel Jantnerné Oláh Ilona által ráhagyott örökséget. A korábbi vezető óvónő ígérete szerint továbbra is segít majd, szakmai előadásokkal, vagy a madarászovi programmal.

 

A Hétszínvirág óvoda két új óvónővel is kezd, beosztásuk már megtörtént.

 

Képünkön: Lázár Márta a Hétszínvirág óvoda vezetője (középen) kolléganőivel és a gyerekekkel az óvoda egyik kis belső játszóterén, 2020. augusztus 24-én. Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter. +++