Testületi ülés

2019-11-05 15:40:00


 


 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. november 5., kedd – Alapítványi támogatásokról, a társulásokhoz történő delegálásáról és Segítő Kéz” kitüntetés adományozásáról döntött Paks város önkormányzata, rendkívüli testületi ülésen, kedden.

 

Alapítványi támogatásokat hagyott jóvá a testület, majd társulási tanácsokba delegálás útján Szántó Zoltán alpolgármestert választották a képviselők.


Ezt követően, zárt ülésen döntöttek arról, hogy a város szociális és gyermekvédelmi munkájában végzett eredményes, 30 éves szolgálata elismeréséül, Ferenczi Jánosnénak, Segítő Kéz” kitüntetést adományoznak. Ferenczi Jánosné a Fogyatékosok Nappali ellátójánál dolgozik, a Kistérségi Szociális Központ munkatársa. Az elismerést a Szociális Munka Napján tartandó városi ünnepségen adják át.

 

A testület elfogadta Barnabás István javaslatát, hogy a képviselők erősítsék meg Visk testvér településnek adományozott négyszáz lelátó ülés kiszállítását, az ottani stadion berendezéséhez.

 

A testületi ülésen kérdés volt, hogy a továbbiakban, ki látja el az önkormányzatnál a nemzetközi kapcsolatok ügyeit. Ismeretes, hogy ezt a választásokig Barnabás István akkori alpolgármester vállalta.

Szabó Péter polgármester Heringes Anitának úgy válaszolt, hogy a jövőben, nagy valószínűséggel tanácsnoki feladatkörben látják el ez a tevékenységet, arról, hogy ezzel kit bíznak meg, arról később döntenek.   

 

Képünkön: a testületi ülésen. (Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++