Miklósa Erika szabadtéri koncert Pakson

2019-07-08 11:08:17


 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. július 8., hétfőKomolyzenei, szabadtéri programmal is ünnepli a várossá válás negyvenéves évfordulóját Paks, a Szent István téri, Erzsébet Nagy Szálloda előtti környezet méltó az ünnephez, ahol Miklósa Erika, Kossuth -és Liszt Ferenc-díjas énekesnő ad közel negyven perces koncertet – mondta Szabó Péter polgármester hétfő délelőtti sajtótájékoztatóján.

 

Paks várossá válásának negyvenéves évfordulója alkalmából Miklósa Erika koloratúrszoprán énekesnő komolyzenei koncertjére várják a városlakókat az Erzsébet Szálló elé, 2019. július 20. este – erről és az esemény részletes programjáról Szabó Péter polgármester és Bunkóczi András a KDNP helyi szervezetének vezetőségi tagja tájékoztatta a helyi sajtó képviselőit. Hozzátették, hogy a rendezvény Paks Város Önkormányzatának és a FIDESZ-KDNP támogatásával valósul meg.

 

Bunkóczi András a KDNP helyi szervezetének vezetőségi tagja, főszervező szavai szerint már január óta történnek az egyeztetések.

Váradiné Péterfy Zsuzsanna múzeumigazgató és munkatársai múltszázad-fordulós ruhákban korzóznak majd és maga Miklósa Erika is ilyen ruhába öltözik, és együtt sétál majd a téren a többiekkel.

 

Várhatóan 18 órától a Szent István teret lezárják, a tér sétálóutca lesz, Kackiás Verklis teremt hangulatot, a rendezvényt Süli János miniszter nyitja meg este nyolc órakor, meglepetés programot és bejelentést is ígértek. Az Erzsébet Nagy Szálloda az első 200 érkezőt itallal és Ave Maria leiratának pergamenjével várják majd.

 

A koloratúrszoprán opera-énekesnő 21 órakor lép színpadra, a koncert után tűzijátékkal zárják a programot.


Képünkön: 

 Miklósa Erika szabadtéri koncert Pakson 
– sajtótájékoztató 
(PAKS-PRESS) Paks, 2019. július 8., hétfő - Paks várossá válásának negyvenéves évfordulója alkalmából Miklósa Erika koloratúrszoprán énekesnő komolyzenei koncertjére várják a városlakókat az Erzsébet Szálló elé, 2019. július 20-án, este – erről Szabó Péter polgármester (b.2.) és Bunkóczi András a KDNP helyi szervezetének vezetőségi tagja tájékoztatta a helyi sajtó képviselőit, hétfőn.


(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++