Paks II.: Családi Nap

2019-05-28 14:45:20


 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. május 28., kedd – A Paks II. Zrt. 2019. május 31-én, a Városi Strandon tartja Családi Napját, az esemény részleteit ismertették az újságírók előtt Szabó Péter, Paks polgármestere, és Mittler István kommunikációs igazgató a Polgármesteri Hivatalban, 2019. május 28-án. A Családi Nap este nyolc órától nyilvános, koncertet ad Kowalsky meg a Vega.

 

A Társaság a Városi Strandon, május utolsó napján, pénteken tartja Családi Napját, amely jelentős népszerűségnek örvend, az elmúlt évben 1300 dolgozó és családtag vett részt a rendezvényen, és a Bezerédj iskola alsó tagozatos kisdiákjait látták vendégül, az idén a Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola gyermekeit várják, délután két órára. Az ő programjuk este hatig tart.

- Lesznek vizes és ügyességi programok, ez utóbbiakért nyeremények is járnak – tette hozzá Mittler István.

 

Kora este, hat órakor hivatalos köszöntő hangzik el, a szaktárca munkavállalói is meghívást kaptak.

Az esti koncert félkilenckor kezdődik, amelyre a paksi lakosokat is várják, de biztonsági okokból csak 1300-1500 látogató tartózkodhat a területen. A látogatók karszalagot kapnak.

 

Szabó Péter polgármester a tájékoztatón azt mondta, hogy a program jól illeszkedik a városi rendezvények sorozatában, és a fontosnak tartotta azt is, hogy a városlakók apraja-nagyja is részt vehet a rendezvényen.

Aziránt is tetszését fejezte ki a polgármester, hogy a Társág együttműködik a várossal a rendezvényeinek szervezésében. +++