Csütörtökre halasztották a testületi ülést a Városházán

2019-01-28 18:37:26


 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. január 28., hétfő - A mai rendkívüli testületi ülést technikai okok miatt csütörtökre halasztották, a bizottságok azonban megtartották az üléseket, két fontos napirendet tárgyaltak – mondta el Szabó Péter polgármester a Hivatal folyosóján az önkormányzat ülésének megtartására várakozó újságíróknak.

 

Mint ismeretes, abban az időszakban, amíg az éves rendes költségvetést a testület nem fogadja el, átmeneti költségvetés van érvényben, de ebben az időszakban is, bizonyos feladatokat el kell végezni, amihez forrásokat kell rendelni. A képviselők felhatalmazzák a polgármestert, hogy olyan munkálatok, feladatok ügyében, amelyek nem tűrnek halasztást, dönthessen. Ezekről a tételekről várhatóan a csütörtöki testületi ülésen hoznak döntést.

  

A már a tavalyi év során elvi döntéssel bíró vállalkozói övezet – ipari terület létrehozása is napirenden volt. Ehhez munkabizottságot rendeltek, a munkabizottság feladata elvégzésével beszámolt munkájáról. A területvásárlással kapcsolatos döntés a testületre vár, a bizottságok öt felvetést is tettek, ezekről szintén tárgyalnak majd – közölte Szabó Péter. +++