Nagy valószínűséggel nem tartják meg "Paksi Löszfalomlás" partiját

2018-12-17 11:38:31


 

(PAKS-PRESS) Paks, 2018. december 17., hétfő - Nagy valószínűséggel nem tartják meg „Paksi Löszfalomlás Szülinapi Batyus Party-t”, miután a közösségi médiában szervezett rendezvény elindítója, Iker Zoltán közölte, hogy a rendőrség biztonsági okokból nem tanácsolja a hatos úton a demonstrációt.

 

Iker Zoltán bejegyzésében az írta, hogy „A rendőrségen nagyon kedvesen, és megértően fogadták a bejelentésem, viszont közölték, hogy mivel kiemelt jelentőségű főútvonal mellett van, és csak gyalogosan, az úttesten átkelve lehet megközelíteni (láthatósági mellény! ami a mostani politikai helyzetben nem túl szerencsés öltözet egy útszéli szülinapi zsúrhoz), valamint a forgalomtól elzárt terület az omlásveszély miatt lett kialakítva, ezért biztosan nem fogja engedélyezni sem a rendőrség, sem a közútkezelő hogy ott, vagy a vasúti múzeum előtt bármiféle rendezvény megtartásra kerüljön”.

 

Közölte továbbá, hogy „a téglagyári parkoló - ami valószínűleg magánterület -, és az imsósi kerékpárút előtti parkoló, mint lehetséges helyszín már messzebb van az ünnepelttől, az úgy már nem buli”. Sajnos ezek a szomorú tények – fűzte hozzá.

 

A facebookon meghirdetett eseményre hétfő délelőttig 211 ember jelezte, hogy ott lesz és 798 érdeklődő volt. +++


Fotó: Paks-Press/Nagy Marcell +++