Átadták a felújított orvosi rendelőt és közutat Pálfán
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. november 30.

- Kétszáz csomagot küldenek a gyermekotthonokba

- Összefoglaló, 2021. november 29.

- Süli János: hamis állítás, hogy a lakosságot eladósítjuk

- Összefoglaló, 2021. november 26.

- A zöldebb Paksért

- Összefoglaló, 2021. november 25.

- Összefoglaló, 2021. november 24.

- Összefoglaló, 2021. november 23.

- Összefoglaló, 2021. november 22.

- Összefoglaló, 2021. november 18.

- Közös nyilatkozat

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Átadták a felújított orvosi rendelőt és közutat Pálfán

2021. november 04. 19:05:33  nyomtatási kép

 

(PAKS-PRESS) Pálfa, 2021. november 4., csütörtök - A kormány a vidékért tett lépései a Magyar Faluprogramban valósulnak meg, megújulnak az iskolák, az óvodák, egészségügyi intézmények, de a paksi atomerőmű, Jövőnk Energiája Térségfejlesztési Alapítványból is jelentős összegek érkeznek a felújításokra - mondta Süli János a paksi térség országgyűlési képviselője az orvosi rendelő és helyi közút átadási ünnepségén Pálfán, csütörtökön.

 

- Paks mellett a térség települései is fejlődhetnek, a közép-dunántúli kiemelt fejlesztési térség, három megye 99 települése a következő években is kormányzati és uniós forrásokból pénzt kap, hogy élhető színvonalat biztosítsunk a számukra – fogalmazott a miniszter.

 

- Pálfa két kilométeres szakaszán készült el az útfelújítás, táblától tábláig - mondta el Becze Szabolcs a Magyar Közút Nonprofit Kft Tolna megyei igazgatója. Hozzátette, Süli János miniszter javaslata alapján tervezik a Sárszentlőrinc – Simontornya útszakasz rekonstrukcióját is.  

 

Pálfa polgármestere az átadó ünnepségen arról beszélt, hogy a településen a most átadott beruházások a fejlődést, a gyarapodást szolgálják, jelentősen javítják a lakosság komfortérzetét, közlekedését. Mérei Melinda szavai szerint az orvosi rendelő közel 30 milliós támogatásból valósult meg. A pályázatban elnyert összegből közel 25 négyzetméteres területtel bővítették, amelyben a védőnői szolgálat kapott helyet, nagyobb lett az orvosi szoba, két váróterem és öltöző is elkészült.

- Új burkolatot kaptak a helyiségek, új bútorok érkeztek és megtörtént az épület külső homlokzatának felújítása is - húzta alá a polgármester. 

Az ünnepségen jelen volt Orbán Attila, a Tolna megyei Közgyűlés alelnöke. 

 

Képünk:

Orvosi rendelő- és útfelújítást avattak Pálfán

(PAKS-PRESS) Pálfa, 2021. november 4., csütörtök – Süli János miniszter, a paksi térség országgyűlési képviselője beszél a felújított orvosi rendelő- és útrekonstrukció átadó ünnepségén, 2021. november 4-én.

(Paks-Press Fotó: Kiss András Kristóf.) +++

x