Fertőzés az óvodában és a Polgármesteri Hivatalban
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2020. november 26.

- Virtuális állásbörzén a Paks II. Zrt.

- Koronavírus: friss adatok Paksról

- Összefoglaló, 2020. november 25.

- Paks II.: fizikai védelmi terv

- Összefoglaló, 2020. november 24.

- Összefoglaló, 2020. november 23.

- Összefoglaló, 2020. november 20.

- Megkapta a villamos létesítési engedélyt a Paks II. projekt

- Összefoglaló, 2020. november 19.

- Hírösszefoglaló 2020. november 18.

- Összefoglaló, 2020. november 17.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Fertőzés az óvodában és a Polgármesteri Hivatalban

2020. október 30. 13:56:10  nyomtatási kép
 

(PAKS-PRESS) Paks, 2020. október 30. péntek – A dunakömlődi tagóvoda egyik dolgozójának pozitív COVID eredménye miatt az intézmény valamennyi dolgozóját tesztelték, eredmény holnapra várható. A paksi Polgármesteri Hivatal egy dolgozója is megfertőződött, a kontakt kutatás megtörtént - erről Paks alpolgármestere beszélt a Városházán tartott sajtótájékoztatóján, pénteken.

 

A Paksi Napsugár Óvoda Dunakömlődi Tagóvodájában az egyik dolgozónál a tünetek jelentkezése alapján a múlt héten csütörtökön történhetett a fertőzés, számára a kötelező karantén vasárnap jár le – ismertette Szántó Zoltán. Hozzátette, a fertőtlenítést elvégzik, a pozitív munkavállalón kívül további egy kollégánál szintén a fertőzés tünetei jelentkeztek. Az óvoda dolgozóinak teszt eredményéig karanténban kell lenniük. 

Az esetet bejelentették, az intézmény esetleges bezárásól az operatív törzs dönthet – ismertette az alpolgármester. - Hétfőn csak nevelés nélküli munkanapot tartanak – tette hozzá.

 

A Polgármesteri Hivatal egy dolgozója szintén pozitív, utolsó munkanapja az elmúlt hét csütörtökön volt, ügyféllel nem találkozott, a hivatal három-négy munkatársa kontakt lehet, ők már házi karanténban vannak – közölte a pénteki sajtótájékoztatón Szántó Zoltán. +++

x

Paksi Atomerőmű