Áll a Bála Napok
Legfrissebb

- JETA: pályázati felhivás

- Gazdaság-energetika-oktatás: MVM-NKE

- Nemzetiségi diákoknak adtak át ösztöndíjat Gyönkön

- Egy kis esti fizika – dr. Kovács Antallal Pécsen

- Süli János: az új paksi blokkokra szükség van

- Újabb fontos engedélykérelmet nyújtott be a Paks II. Zrt.

- GMF Közgyűlés és Szeminárium

- Elkezdődött a Paks körüli utak felújítása

- Testületi ülés

- Meghirdette idei tanulmányi ösztöndíjprogramját a Paks II. Zrt.

- Ideje nagyon komolyan venni a járványt

- Októberben indul a Paks II. Zrt. új karrierportálja

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Áll a Bála Napok

2020. augusztus 26. 10:12:10  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2020. augusztus 26., szerda – Szalmabálákból épített nézőtéren rendezi meg a Csengey Dénes Kulturális Központ a következő szabadtéri kulturális programsorozatát szeptember harmadika és nyolcadika között a Táncsics Mihály Parkban - erről Márkus Zalán igazgató a helyszínen tájékoztatta a sajtó munkatársait, szerdán.

 

A kör alakú bála nézőtér fala három méter magas lesz, az ötlet Katalóniából, egy építészeti bemutatóról származik. Kétszáz vendéget engednek be érkezési sorrendben, egy-egy programra. - A részvételi szigorúság oka továbbra is a járványügyi helyzet – közölte az igazgató.

 

Hat, egymást követő napon tartanak majd az előadások, a nyitó színházi program gyermekelőadással és színjátszók fellépésével kezdődik, a következő nap a humoré lesz, a harmadik nap a fiatalok zenei programjaként áll a közönség elé a NEMAZALÁNY, valamint Pádár Alexandra és Szabó Leslie.

A vasárnap az Ökocsiga játszóházé, hétfőn gyermeknapot tartanak, egy zoológus és egy solymász közreműködésével. Erre a napra az iskolákat is meghívták. A zárónapon Badár Sándort és Ruszó Tibit láthatja a közönség.

 

Márkus Zalán hozzátette, 2020. szeptember 11 és 12-én a Szeptemberi Esték sorozat keretében Origamies együttes és egy ausztriai és egy nemzetközi jazzcsapat fellépését várhatjuk, a helyszín a Corso Cafe előtti tér lesz. Később további paksi vendéglátóhelyeket is bevonnak a programokba, ezzel is segítve üzleti tevékenységüket.

 

Az igazgató szavai szerint még a szeptemberi programok előtt érdemes lesz ellátogatni augusztus 28-án a Vak Bottyán Gimnáziumba este nyolc órakor, itt Bács Miklós és Zsók Levente Stand UP műsorát láthatják majd az érdeklődők, akik az előadást követően a The Magenheims koncert programján is részt vehetnek.

 

PAKS-PRESS 2020. augusztus 26. 10:10. +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű