Jótékonyság - MVM ZENERGIA
Legfrissebb

- JETA: pályázati felhivás

- Gazdaság-energetika-oktatás: MVM-NKE

- Nemzetiségi diákoknak adtak át ösztöndíjat Gyönkön

- Egy kis esti fizika – dr. Kovács Antallal Pécsen

- Süli János: az új paksi blokkokra szükség van

- Újabb fontos engedélykérelmet nyújtott be a Paks II. Zrt.

- GMF Közgyűlés és Szeminárium

- Elkezdődött a Paks körüli utak felújítása

- Testületi ülés

- Meghirdette idei tanulmányi ösztöndíjprogramját a Paks II. Zrt.

- Ideje nagyon komolyan venni a járványt

- Októberben indul a Paks II. Zrt. új karrierportálja

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Jótékonyság - MVM ZENERGIA

2020. augusztus 18. 13:54:20  nyomtatási kép

 

Az év legkülönlegesebb online jótékonysági koncertjét rendezi meg az MVM

 

(PAKS-PRESS) Budapest, 2020. augusztus 18., kedd – A Magyar Villamos Művek  (MVM) augusztus 29-én, szombaton 20 órától online közvetítésű komolyzenei koncertet rendez, amelyet kizárólag az előre megvásárolt jegyen szereplő kód segítségével lehet majd megtekinteni az mvmzenergia.huoldalon. Az MVM idén is a teljes jegybevételt jótékony célra ajánlja fel.

 

A zenei műsor élő lesz, amelyet nagyszabású fényfestés, extra tartalmak, helyszíni bejelentkezések és interjúk színesítenek majd. Az est műsorvezetője Bősze Ádám zenetudós, zenekritikus, műsorvezető.

 

A sokszínűség jegyében neves művészek előadásában csendülnek fel többek között Liszt Ferenc, Hubay Jenő, Erkel Ferenc, Kodály Zoltán, Gabriel Fauré és Johann Strauss alkotásai.

 

Az idei MVM ZENERGIA fellépőit az köti össze, hogy mind a heten egykori Junior Prima Díjazottak, akik a díj odaítélése óta mára már a világ legelismertebb művészei közé emelkedtek.

Idén színpadra lép Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, Liszt-, Prima- és Junior Prima-díjas, Érdemes Művész; Boldoczki Gábor Liszt- és Junior Prima-díjas trombitaművész; Csáki András Junior Prima Díjas gitárművész; Horti Lilla Junior Prima Díjas operaénekes; Pusker Júlia Junior Prima Díjas hegedűművész; Szegedi Csaba Junior Prima Díjas operaénekes és Várdai István Liszt- és Junior Prima-díjas csellóművész.

 

Az exkluzív online koncert megtekintéséhez 2000 forintos támogatói jegy vásárlása szükséges. Az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel.

 

Augusztus 29-ig az mvmzenergia.hu weboldalon szavazhatnak az érdeklődők, hogy az MVM mely szervezetet támogassa a koncert jegybevételével. A szavazásban a Csalogány EGYMI, a Vakok Állami Intézete és az Autizmus Alapítvány vesz részt.

A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, augusztus 29-én, 20 órakor derül fény.

További részletek: www.mvmzenergia.hu

 

Képünkön: A zongoránál Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, Liszt-, Prima- és Junior Prima-díjas, Érdemes Művész az MVM Székházban tartott, egy korábbi sajtótájékoztatón. (Fotó: PAKS-PRESS/Kiss G. Péter.) +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű