Betegszállító autók a kórháznak
Legfrissebb

- Szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola

- Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál

- Megújul a Paks – Németkér - Cece összekötő út

- Vállalkozói Információs Pont

- Megalakult a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács

- Nyári előadások

- Kötélpálya

- Csúcshűtőkkel óvják a Duna élővilágát

- Rendkívüli képviselő-testületi ülés

- Tartalékos kiképzés

- Nuclear Security Index

- Bemutatkozott Paks új főépítésze

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Betegszállító autók a kórháznak

2020. június 17. 13:24:34  nyomtatási kép

Új autók a Paksi Atomerőmű adományaként

- a Tolna Megyei Balassa János Kórháznak

 

(PAKS-PRESS) Szekszárd, 2020. június 17., szerda – A kórház belső betegszállításának színvonalán javít az két autó, amelyet az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. adományozott a Tolna Megyei Balassa János Kórháznak. A járműveket Pekárik Géza, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója és Dr. Kovács Antal a Társaság kommunikációs igazgatója a sajtó jelenlétben adta át, a kórház főigazgatójának, szerdán. A két gépkocsi értéke a szükséges átalakításokkal együtt eléri a harminc millió forintot.

 

A Tolna Megyei Balassa János Kórház főigazgató főorvosa a hivatalos átadón azt mondta, hogy a pavilon felépítésű szekszárdi, megyei intézmény belső, betegszállítási igényét jól jellemzi, az az adat, amely évente a harminckétezer fekvő- és közel félmillós járóbeteg ellátását rögzíti.

- A nyolc-tíz épület közötti betegszállítás várhatóan az új gépkocsikkal több évre megoldódik – fogalmazott Dr. Németh Csaba.

 

Pekárik Géza újságírói kérdésre válaszolva elmondta, az intézmények és civil szervezetek támogatására fordított összeg milliárdos tétel a paksi atomerőmben.

– Szükségesnek látjuk azonban, hogy a lehető legtöbbet tegyünk a térségért és megyei lakosokként is valljuk, hogy az ellátás jó színvonaláért tennünk kell – fűzte hozzá a vezérigazgató. +++

 

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű