Karácsonyi ajándék nyugdíjasoknak
Legfrissebb

- Janislav

- A klímasemlegességhez atomenergia kell

- Bordács József elköszönt a Fidesz szervezetétől

- Vállalkozások: új lehetőségek

- Megújul a Pakson a Vácika utca

- Társadalmi Tanács: miniszteri tájékoztató

- Közel száz település várja a Paks II. beruházást

- Nyíltság, őszinteség, új feladatok

- Paks 40 – akkor és most

- Csaknem négymilliárdos állami támogatás Paksnak

- Újévköszöntő

- Információk első kézből - a Paks környéki utak felújításáról

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Karácsonyi ajándék nyugdíjasoknak

2019. december 09. 14:46:17  nyomtatási kép
 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. december 9., hétfő – Hétszázharminc karácsonyi csomagot ajándékoz az önkormányzat a városban élő, alacsony jövedelmű nyugdíjasoknak. A csomagok kiszállítása már megkezdődött, december 20-ig házhoz szállítja a Polgármesteri Hivatal. Az ajándékozás részleteiről Szabó Péter polgármester sajtótájékoztatón számolt be 2019. december 9-én.

 

Paks Város Önkormányzata az idei évben is karácsonyi csomaggal kedveskedik a városban élő, alacsony jövedelmű nyugdíjasoknak. Ehhez a szokásos felhívás szerint november 25-ig várták azoknak a helyi nyugdíjasoknak a jelentkezését, akiknek családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a 78 ezer forintot, egyedül élők esetében a 120 ezer forintot.

 

A beérkezett igénylések alapján az idén hétszázharminc kérelem érkezett. A csomagok kiszállítása már megkezdődött, december 20-ig házhoz is szállítja a Polgármesteri Hivatal a nyugdíjasoknak.

 

Szabó Péter azt is elmondta, hogy a rászoruló paksi nyugdíjasokat már hosszú évek óta támogatja az önkormányzat. A csomag értéke eléri a négyezer forintot. Ebben többnyire tartós élelmiszerek, édességek és más ajándéktárgyak vannak. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű