Karácsonyi ajándék nyugdíjasoknak
Legfrissebb

- Kezdődik az Erőmű-beruházási Központ építése

- Okosbútort nyerhetnek az iskolások

- Főépítészi sajtótájékoztató

- (SARS Co-V2) – emelkedő tendenciák

- Orbán Viktor: Magyarországnak működnie kell

- A PDF közleménye

- „1000 fát Paksra!”

- Képviselő-testületi ülés

- Gyakrabban vizsgálják a paksi szennyvizet

- Madárparadicsom a szomszédságban

- Újra önkénteseket várnak az idősek segítségére

- Járvány: tovább szigorít az atomerőmű

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Karácsonyi ajándék nyugdíjasoknak

2019. december 09. 14:46:17  nyomtatási kép
 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. december 9., hétfő – Hétszázharminc karácsonyi csomagot ajándékoz az önkormányzat a városban élő, alacsony jövedelmű nyugdíjasoknak. A csomagok kiszállítása már megkezdődött, december 20-ig házhoz szállítja a Polgármesteri Hivatal. Az ajándékozás részleteiről Szabó Péter polgármester sajtótájékoztatón számolt be 2019. december 9-én.

 

Paks Város Önkormányzata az idei évben is karácsonyi csomaggal kedveskedik a városban élő, alacsony jövedelmű nyugdíjasoknak. Ehhez a szokásos felhívás szerint november 25-ig várták azoknak a helyi nyugdíjasoknak a jelentkezését, akiknek családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a 78 ezer forintot, egyedül élők esetében a 120 ezer forintot.

 

A beérkezett igénylések alapján az idén hétszázharminc kérelem érkezett. A csomagok kiszállítása már megkezdődött, december 20-ig házhoz is szállítja a Polgármesteri Hivatal a nyugdíjasoknak.

 

Szabó Péter azt is elmondta, hogy a rászoruló paksi nyugdíjasokat már hosszú évek óta támogatja az önkormányzat. A csomag értéke eléri a négyezer forintot. Ebben többnyire tartós élelmiszerek, édességek és más ajándéktárgyak vannak. +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű