Karácsonyi cipősdoboz adománygyűjtés
Legfrissebb

- Töretlen az érdeklődés a Paks II. Akadémia iránt

- Csütörtökön kezdődik az oltás a Gyógyászati Központban

- Összefoglaló, 2021. március 2.

- Összefoglaló, 2021. március 1.

- Új fertőtlenítő berendezést kapott a szekszárdi kórház

- Összefoglaló, 2021. február 24.

- Az önkormányzat segít az oltási program végrehajtásában

- Összefoglaló, 2021. február 23.

- A Paksi Közlekedési Kft. tájékoztatója

- Térfelújítás – közlekedési változások

- Összefoglaló, 2021. február 22.

- Összefoglaló, 2021. február 19.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Karácsonyi cipősdoboz adománygyűjtés

2019. december 04. 14:47:05  nyomtatási kép

 

 

Karácsonyi cipősdoboz adománygyűjtés – sajtótájékoztató

 

Paks-Press 2019. december 4., szerda - PAKS - Jótékonysági felhívás részleteiről számolt be Szabó Péter polgármester és dr. Kovács Antal a paksi atomerőmű kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatón a Polgármesteri Hivatalban, 2019. december 4-én.

 

 Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és Paks Város Önkormányzata közösen 2019-ben is megszervezik a hagyományos karácsonyi cipősdoboz gyűjtési akciót, hogy az ünnepek alatt minél több gyermek és család számára örömet szerezhessenek. Az elkészült ajándékcsomagokat 2019. december 3. és december 12. között lehet eljuttatni a megjelölt gyűjtőhelyekre – hangzott el a tájékoztatón.

 

A kezdeményezés során az adományozók cipősdobozba csomagolva juttathatják el ajándékaikat. A gyermekek számára meleg ruha, írószer, tisztálkodási szerek, játékok, édességek. Várják a tartós élelmiszereket is.

 

Annak érdekében, hogy azok is segíteni tudjanak, akiknek nincs ideje ajándékkészítésre, az idei évben is lehetősége nyílik pénzbeli támogatás adományozására. A pénzadományokat az atomerőmű F1-es és F2-es portáján, valamint a Városháza földszintjén kihelyezett gyűjtőurnába lehet elhelyezni az akció ideje alatt.

 

Az elkészült ajándékcsomagok leadhatók Pakson a Városháza, a Tourist Info Iroda és a Csengey Dénes Kulturális Központ; az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. területén pedig az F2-es porta és a Tájékoztató és Látogató Központ gyűjtőhelyein.

 

Az összegyűjtött adományokkal a Paksi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, a Segítők Háza, a Paksi Kistérségi Szociális Központ Fogyatékosok Nappali ellátását biztosító szervezete és a Katolikus Karitász munkáját segítik.

 

Paks, évek óta jól teljesít az adományok gyűjtésében, társadalmi érték lett az adakozás – mondta Dr. Kovács Antal a tájékoztatón. Jó érzés, hogy Paks ebben is jól teljesít – fűzte hozzá.

 

Szabó Péter azt húzta alá, hogy a tizenegyedik alkalommal megrendezendő akció évről-évre sikeresebb, 2018-ban már rekord mennyiségű, 350 doboz gyűlt össze a Hivatal és az atomerőmű gyűjtése nyomán. +++

x

Paksi Atomerőmű