A gázvezetékek javítására várnak a Táncsics utcában
Legfrissebb

- Janislav

- A klímasemlegességhez atomenergia kell

- Bordács József elköszönt a Fidesz szervezetétől

- Vállalkozások: új lehetőségek

- Megújul a Pakson a Vácika utca

- Társadalmi Tanács: miniszteri tájékoztató

- Közel száz település várja a Paks II. beruházást

- Nyíltság, őszinteség, új feladatok

- Paks 40 – akkor és most

- Csaknem négymilliárdos állami támogatás Paksnak

- Újévköszöntő

- Információk első kézből - a Paks környéki utak felújításáról

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


A gázvezetékek javítására várnak a Táncsics utcában

2019. december 02. 16:31:53  nyomtatási kép


 

A műszaki tartalom ismeretében kezdődhet meg a gázvezetékek javítása a Táncsics utcában

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. december 2., hétfő – Mint arról már korábban beszámoltunk, huszonkét család fázik csütörtök óta a Táncsics utca kettes számú házban, ahol az E-on, gázszivárgás miatt elzárta a szolgáltatást. A ház közös képviselője, Ádám Attila a Paks-Press Hírügynökségnek azt mondta, hogy a műszaki hibák vizsgálata és feltárása után tudja elkezdeni a javítást a Csőszer Paks Kft.

 

A cég a paksi önkormányzat gyors közbenjárására vállalkozott a feladat mihamarabbi elvégzésére – tájékoztatott a közös képviselő.

 

Szavai szerint az E-on szakembere már hétfőn délelőtt találkozott a kivitelező képviselőjével és egyeztettek, de Ádám Attila azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy mikor tudják elkezdeni a munkát. Ez nagyon is sürgető feladat, hiszen a hideg miatt már nagyon lehűltek a lakások. Az épületben idősek és kisgyermeket nevelő lakók is vannak.

Ádám Attila azt mondta, hogy a lakók egyelőre még nem kértek ideiglenes elhelyezést.

 

Mint az a paksi Polgármesteri Hivatal délután kiadott közleményében olvasható, a gázvezeték meghibásodása miatt 2019. december 3. és 4. napján a Táncsics Mihály utca és a Báthory utca közötti átjárót időszakosan, félpályán lezárják.

 

Mint írják, a Táncsics u. 2. számú épülettömbben gázszivárgás miatt a múlt hét vége óta leállt a fűtés, a szolgáltatás sürgős javítására van szükség.

 

Az átjáróban ideiglenesen a munkálatokat végző Csőszer Kft. állványzata jelent forgalmi akadályt, kérik a közlekedőket az átjáró körültekintő megközelítésére, illetve a forgalom zavartalan biztosítására a Táncsics utca mögötti szervizút is rendelkezésre áll. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű