A gázvezetékek javítására várnak a Táncsics utcában

Legfrissebb

- Új fertőtlenítő berendezést kapott a szekszárdi kórház

- Összefoglaló, 2021. február 24.

- Az önkormányzat segít az oltási program végrehajtásában

- Összefoglaló, 2021. február 23.

- A Paksi Közlekedési Kft. tájékoztatója

- Térfelújítás – közlekedési változások

- Összefoglaló, 2021. február 22.

- Összefoglaló, 2021. február 19.

- Összefoglaló, 2021. február 18.

- Összefoglaló, 2021. február 17.

- Költségvetés, utcák, sorrendek

- Összefoglaló, 2021. február 16.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

A gázvezetékek javítására várnak a Táncsics utcában

2019. december 02. 16:31:53  nyomtatási kép


 

A műszaki tartalom ismeretében kezdődhet meg a gázvezetékek javítása a Táncsics utcában

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. december 2., hétfő – Mint arról már korábban beszámoltunk, huszonkét család fázik csütörtök óta a Táncsics utca kettes számú házban, ahol az E-on, gázszivárgás miatt elzárta a szolgáltatást. A ház közös képviselője, Ádám Attila a Paks-Press Hírügynökségnek azt mondta, hogy a műszaki hibák vizsgálata és feltárása után tudja elkezdeni a javítást a Csőszer Paks Kft.

 

A cég a paksi önkormányzat gyors közbenjárására vállalkozott a feladat mihamarabbi elvégzésére – tájékoztatott a közös képviselő.

 

Szavai szerint az E-on szakembere már hétfőn délelőtt találkozott a kivitelező képviselőjével és egyeztettek, de Ádám Attila azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy mikor tudják elkezdeni a munkát. Ez nagyon is sürgető feladat, hiszen a hideg miatt már nagyon lehűltek a lakások. Az épületben idősek és kisgyermeket nevelő lakók is vannak.

Ádám Attila azt mondta, hogy a lakók egyelőre még nem kértek ideiglenes elhelyezést.

 

Mint az a paksi Polgármesteri Hivatal délután kiadott közleményében olvasható, a gázvezeték meghibásodása miatt 2019. december 3. és 4. napján a Táncsics Mihály utca és a Báthory utca közötti átjárót időszakosan, félpályán lezárják.

 

Mint írják, a Táncsics u. 2. számú épülettömbben gázszivárgás miatt a múlt hét vége óta leállt a fűtés, a szolgáltatás sürgős javítására van szükség.

 

Az átjáróban ideiglenesen a munkálatokat végző Csőszer Kft. állványzata jelent forgalmi akadályt, kérik a közlekedőket az átjáró körültekintő megközelítésére, illetve a forgalom zavartalan biztosítására a Táncsics utca mögötti szervizút is rendelkezésre áll. +++

x

Paksi Atomerőmű