Tisztségviselők választása a Tolna Megyei Közgyűlés ülésén
Legfrissebb

- Paks- Dunakömlőd kerékpárút ünnepélyes átadása

- A viták napja volt a testület ülésén

- A TVEL legyártja paksi fűtőelemeket

- Tíz elektromos buszt vásárol Paks

- Paks II. – Tiszta és hatékony áramtermelés

- Süli: világszínvonalú blokkokat építünk

- Áder: a klímacélok eléréséhez szükség van az atomenergiára

- Klimavédelem – atomenergiával

- AtomEco: átláthatóság, párbeszéd és szakmaiság

- A Paks 2. projekt már 400 engedéllyel rendelkezik

- MVM Élménynap

- Testületi ülés

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Tisztségviselők választása a Tolna Megyei Közgyűlés ülésén

2019. október 30. 13:00:08  nyomtatási kép


(PAKS-PRESS) Szekszárd, 2019. október 30., szerda – Ismét a Megyei Fejlesztéspolitikai Tanácsossá választották Süli János minisztert, megyei alelnöknek Orbán Attilát (Fidesz-KDNP) választották a Tolna Megyei Közgyűlés ülésén – közölték a Paks-Press Hírügynökséggel a Tolna Megyei Önkormányzat Elnöki kabinetjénél, szerdán.

 

A testületnél a bizottságok összetételéről is döntöttek, a Jogi és Ügyrendi Bizottság elnöke dr. Égi Csaba (Fidesz-KDNP), a Pénzügyi és Monitoring Bizottság elnöke Kovács János (Fidesz-KDNP) lett. Ez utóbbi bizottságban kapott helyet Barnabás István (Mometum) és Mezősi Árpád (MSZP).

 

A Területfejlesztési és Koordinációs Bizottság elnöke Széles András (Fidesz-KDNP), a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Bizottság elnöke: dr. Kostyálné Dr. Kovács Klára. (Fidesz-KDNP).


Mint az korábbról ismeretes, a Tolna Megyei Önkormányzat új Közgyűlése október 23-án, Dombóváron, elnöknek ismét Fehérvári Tamást, a FIDESZ-KDNP megyei listavezetőjét választotta meg.

 

A kormánypárt a tizenöt fős testületben tíz mandátumot szerzett, míg az ellenzéki pártok közül a DK kettő, a JOBBIK, a MOMENTUM és az MSZP egy-egy taggal képviselteti magát a megyei közgyűlésben.

 

Képünkön: Külső borító: Fehérvári Tamás átadja megbízólevelét megyei alelnöknek választott Orbán Attilának. Belső kép: eskütétel a testület ülésén. 

 

PAKS-PRESS 2019. október 30., 13:00. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű