Süli János: Paks maradjon az együttműködés városa
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. január 18.

- Összefoglaló, 2021. január 15.

- Összefoglaló, 2021. január 14.

- Még lehet jelentkezni a Paks II. Akadémiára

- Összefoglaló, 2021. január 13.

- Összefoglaló, 2021. január 12.

- Összefoglaló, 2021. január 11.

- Már elérhető a Településképi Arculati Kézikönyv

- Fodor-Szurovszki Tünde Paks új főkertésze

- Süli János: a legtöbbet fogjuk kihozni ebből az évből

- Évértékelő - újévköszöntő

- Összefoglaló, 2021. január 8.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Süli János: Paks maradjon az együttműködés városa

2019. október 11. 13:25:07  nyomtatási kép

Önkormányzati választás, 2019

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. október 11., péntek – A Fidesz-KDNP jelöltjei és polgármester-jelöltje a kampányban szinte minden választópolgárhoz eljutottak vagy eljuttatták a következő önkormányzati ciklus programját, a város lakossága megismerhette az elképzeléseket, és meggyőződhetett, hogy az együttműködés jegyében jó úton járnak – hangzott el a szervezet kampányzáró tájékoztatóján, pénteken.

 

Szabó Péter polgármester jelölt az mondta, hogy reméli, hogy minél többen részt vesznek a választásokon. Arra is felhívta a figyelmet, hogy minden egyes szavazat számít, miután a matematikai számok határozzák meg majd az eredményeket.

 

Szavai szerint a program továbbra is tartalmazza a felelősséget minden paksi polgárért, a családokért, és Paks jövőért. Az önkormányzat folytatja majd az együttműködést a paksi atomerőművel és annak bővítéséért. - A lakossággal folyamatosan tartják továbbra is kapcsolatot, lakossági fórumokon – mondta el.

 

Süli János miniszter elégedett a választásokra való felkészüléssel, ugyanakkor megjegyezte, hogy néhányan nem a legtisztább eszközöket használták a kampányban, felidézte, hogy korábban, amikor ő maga is részese volt a polgármester választásnak, hasonló megnyilvánulásokat tapasztalt.

 

– Együtt kell majd dolgoznunk – fogalmazott. A testület nyilván nem lesz teljesen „egyszínű”, a választások után majd kezet kell fognunk, hogy egy, közös célért dolgozzunk – tette hozzá.

 

- Nyilván nem felel meg a valóságnak, hogy itt Pakson minden rossz, hogy itt nincs, vagy nem történik semmi, vagy éppen lakáskrízis van – akik ilyen állításokat fogalmaznak meg, azok az egész várost is lejáratják – húzta alá.

 

Paks, logóját, és alapvetését, hogy a város az együttműködés városa, ezt mindenki vegye komolyan, ezért arra kérek mindenkit, hogy válasszák a Fidesz-KDNP jelöltjeit – fogalmazott. - Ha a Szabó Péter és csapata nyer a választásokon, megtaláljuk azokat a lehetőségeket, hogy azokat is bevonjuk az együttműködésbe, akik nem ezekben a színekben indultak, de az új testület részesei lettek – mondta Süli János.

 

– Amennyiben – folytatta -, mégis a civil szervezet, a PDE, sokszínű párt delegáltjai ezt másképp gondolják, úgy nehezebb lesz. A város fejlődését, és az ország ellátását jórészt biztosító Paks II. beruházás elindul, ehhez egy olyan jó együttműködést kell biztosítani, hogy a város a lehető legtöbb hasznot szerezze meg, és a legkevesebb kárt szenvedje el. - Ezekben a kérdésekben évtizedekre szóló döntések következnek – fűzte hozzá. +++

x

Paksi Atomerőmű