Vezetéstechnikai gyakorlat motorosoknak
Legfrissebb

- A növekvő energiaigény miatt szükség van a Paks II.-re

- Indul a lakótelepi központi park rekonstrukciója

- Orosz tanácsadó program paksi szakembereknek

- Hernádi Norbert és Hetzmann Albert tájékoztatója

- Hosszú távon szükség van az atomenergetikára

- Kudorné Szanyi Katalin és Barnabás István tájékoztatója

- Felelős döntés az atomenergia hosszútávú alkalmazása

- Tina

- Heringes Anita polgármester-jelölti terveiről beszélt

- Antóni Józsefné és Kovács István sajtótájékoztatója

- Új kutyamenhely épül Paks-Hegyespusztán

- Horváth Zoltán és Mezősi Árpád sajtótájékoztatója

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Vezetéstechnikai gyakorlat motorosoknak

2019. szeptember 03. 15:18:13  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. szeptember 3., kedd - A Városi Baleset-megelőzési Bizottság Paks és Péter Tamás oktató közlekedésbiztonsági, vezetéstechnikai gyakorlati délutánt tart 2019. szeptember 8-án 17 óra és 19 óra között Pakson, a LIDL áruház parkolójában – közölte a megyei Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, kedden.

 

A közlemény arról is tájékoztat, hogy a program keretében lehetőség nyílik épített motoros gyakorlati pályán, védett körülmények között manővereket gyakorolni. Egyúttal motoros baleset-megelőzési gyakorlati és elméleti tanácsokat is kapnak a résztvevők.

Emellett gyermekmotoroztatás lehetőségét is kínálják – akár később egyeztetett időpontokban is – az érdeklődő szülőknek.

 

A baleset-megelőzési bizottság meghívására jelen lesznek a Kalocsai Kék Lovagok Rendészeti Motoros Egyesület tagjai is, akik a kisebb gyermekek számára motorsimogatót tartanak, és az érdeklődőket beavatják az egyesület életébe is.

 

Felhívásukban az is olvasható, hogy a Városi Baleset-megelőzési Bizottság Paks várja a MOTOROSOK, SEGÉDMOTOROSOK jelentkezését szeptember 6-án – pénteken délig – üzenetben a Városi Baleset-megelőzési Bizottság Paks facebook-oldalára, vagy a hermang@tolna.police.hu email címre küldött rövid levélben az alábbi adatok megadásával: név, telefonos elérhetőség, motorkerékpár hengerűrtartalma.

 

A lehetőség korlátozott, az első 15 jelentkezőt tudják a pályára engedni. Mindenkit válaszban értesítenek. A rendőrök várják továbbá a biztonságos motorozással kapcsolatos témákban a javaslatokat, észrevételeket a helyszínen, ahol személyes konzultációra is lehetőség nyílik.

 

PAKS-PRESS 2019. szeptember 3. kedd, 15:18. +++

 


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű