A Hulladékudvarban kötnek ki a szabálytalanul tárolt autók
Legfrissebb

- E-taxik állnak forgalomba Pakson

- Tábor, Cseresznyésben

- Ösztöndíjprogramot indít a Paks II. Zrt.

- Süli János: hasznos tapasztalatok

- Miklósa Erika szabadtéri koncert Pakson

- Egy vendég, Moszkvában

- Tények az atomenergiáról – házhoz szállítva

- Gastroblues - Woodstock 50. évfordulója jegyében

- A Paks II. a létesítési engedélyre készül

- Paks, nem Csernobil

- Süli János tárca nélküli miniszter a Belarusz Atomerőműben

- Ifjú fizikusok az atomerőmű múzeumtáborában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


A Hulladékudvarban kötnek ki a szabálytalanul tárolt autók

2019. június 18. 19:16:36  nyomtatási kép
 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. június 18., kedd – Az utcán tárolt, elhagyott, nem használt, eladásra várakozó gépjárműveket a Paksi Hulladékudvarba szállíttatja el a Polgármesteri Hivatal. Közleményük megfogalmazása szerint a „közterületen szabálytalanul elhelyezett járművek” jutnak erre sorsra, a felsorolt esetek azonban inkább csak példaként szolgálnak.

 

A Közterület-felügyeleti Csoport értesítését követően, amennyiben az érintett gépjármű-tulajdonos a rendelkezésre álló türelmi idő alatt a gépjárművet maga nem szállítja el, a Polgármesteri Hivatal intézkedik a jármű elszállításáról – olvasható abban a közleményben, amelyet a Paks-Press Hírügynökséghez juttattak el.

 

Ebben részletezik azokat a jogszabályokat is, melyek alapján az intézkedés történik. A járművet elszállítják akkor is, ha az a közúti forgalom biztonságát vagy a közbiztonságot veszélyezteti, ha engedély nincs a tárolásra, ha azt a forgalomból kivonták, rendszámmal nem rendelkezik.

 

A tulajdonosok, amennyiben a felszólításnak nem tesznek eleget, fizethetik az elszállítás és a tárolás költségeit is. Egy jármű elszállításának átlagos költsége 15.000 Ft + ÁFA, melyet a tulajdonos köteles megfizetni. Az elszállított járművek tárolására szolgáló telephely a Paksi Hulladékudvar lesz. 


(Képünk illusztráció.) +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű