Aláírásgyűjtés
Legfrissebb

- Indul a lakótelepi központi park rekonstrukciója

- Orosz tanácsadó program paksi szakembereknek

- Hernádi Norbert és Hetzmann Albert tájékoztatója

- Hosszú távon szükség van az atomenergetikára

- Kudorné Szanyi Katalin és Barnabás István tájékoztatója

- Felelős döntés az atomenergia hosszútávú alkalmazása

- Tina

- Heringes Anita polgármester-jelölti terveiről beszélt

- Antóni Józsefné és Kovács István sajtótájékoztatója

- Új kutyamenhely épül Paks-Hegyespusztán

- Horváth Zoltán és Mezősi Árpád sajtótájékoztatója

- JETA: térségfejlesztési támogatások

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Aláírásgyűjtés

2019. április 09. 10:05:58  nyomtatási kép

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. április 9., kedd - Orbán Viktor hétpontos programot hirdetett, ebben kiemelt szerepet kapott a nemzeti szuverenitás kérdése, a migráció elleni küzdelem, a keresztény kultúra védelme, illetve az unió intézményrendszerének megújítása - mondta Szabó Péter polgármester a Fidesz-KDNP helyi szervezete aláírásgyűjtésén.

 

A Fidesz-KDNP adta le a pártok közül elsőként az európai parlamenti választáson való induláshoz szükséges számú ajánlást a Nemzeti Választási Irodában. A kormánypártok kampánya ennek ellenére folytatódik, országszerte gyűjtik az aláírásokat Orbán Viktor hétpontos, bevándorlásellenes programjának támogatására.

 

Szabó Péter újságírók előtt a hét pontos terv több elemét felidézve elmondta, hogy paksi polgármesterként maga is támogatja azt, hogy a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak. 

Támogatja azt is, hogy Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát, a családbarát elkötelezettség pedig az egész ország jövőjét segíti. Hozzátette, városvezetőként is támogatja a családbarát programot, mint korábban is: ennek eredménye volt az ide vonatkozó elismerés, amelyet Paks tavaly októberben nyert el.

 

- Az Európai Egyesült Államok megvalósításának terve nem alapulhat egy amerikai Egyesült Államok mintáján, mert más történelmi körülmények hozták létre, de az Európai Unió lehet egységes, szuverén nemzetállamok alkotta formáció – fogalmazott Paks polgármestere.

 

Szabó Péter abban is bízik, hogy az uniós választások idején nagy létszámban mennek el a paksiak szavazni, mert mint mondta, elég nagy a tét.

 

 

Képünkön: Aláírásgyűjtés

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. április 9., kedd - A Fidesz-KDNP helyi szervezete aláírásokat gyűjt, 2019. április 9-én. Balról Ulbert Sándor képviselő, középen Szabó Péter polgármester. A Fidesz-KDNP adta le a pártok közül elsőként az európai parlamenti választáson való induláshoz szükséges számú ajánlást a Nemzeti Választási Irodában. A kormánypártok kampánya ennek ellenére folytatódik, országszerte gyűjtik az aláírásokat Orbán Viktor hétpontos, bevándorlásellenes programjának támogatására. 

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++

 


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű