Rövidesen elkezdi idei országjáró körútját a Paks II.
Legfrissebb

- Suzuki Barta: tízmilliókat fizetünk a város költségvetésébe

- Önkormányzat, nagyadózói fogadás

- Paks II.: sikeres bírálatra készülnek

- Süli János miniszter ünnepi beszéde Borjádon

- Szabó Péter: sikeres várost építünk

- Átadták a Paksi Atomerőmű újságírói díjait

- Az elkerülő út sok fejtörést okoz

- Rövidesen elkezdi idei országjáró körútját a Paks II.

- A tiszta, okos és megfizethető energiára alapoz az új nemzeti energiastratégia

- Új feketególyapár foglalta el a bekamerázott gemenci fészket

- Letartóztatásba helyezték a szekszárdi kislány megölésével gyanúsított férfit

- Egy 19 éves férfit gyanúsítanak a szekszárdi kislány megölésével

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Rövidesen elkezdi idei országjáró körútját a Paks II.

2019. március 13. 14:28:51  nyomtatási kép

 

(PAKS-PRESS) Paks, 2019. március 13., szerda - Megújult tartalommal kezdi meg március 25-én idei országjáró körútját a nemzetközi elismerést is kivívott Paks II. interaktív kamion. Komárom-Esztergom, illetve Fejér megye nagyobb településeit, nyolc nyári fesztivált keres fel ebben az évben – tájékoztatott Mittler István.

 

A Paks II. Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója azt is elmondta, hogy idén először ott lesz az utazó tárlat az építőipar legrangosabb és legnagyobb hazai fórumán, a Construma szakkiállításon és vásáron, amit 2019. április 3-7. között a Hungexpo Vásárközpontban rendeznek.

 

– A kamion útvonaltervét mindig úgy állítjuk össze, hogy a kiállításunk a lehető legtöbb érdeklődőhöz eljusson. Ezért döntöttünk úgy, hogy a közeljövőben – együttműködve a Hungexpóval – a nagyobb szakmai vásárokba is ellátogat a jármű. Áprilisban a Construma kiállításon, ősszel a járműipari kiállításon fogadja a látogatókat, jövő tavasszal pedig ott lesz majd az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, ami elsősorban a középiskolások körében vált ki nagy érdeklődést – tájékoztatott Mittler István.

 

Hozzáfűzte, hogy hasonlóan a korábbi évekhez nyolc népszerű hazai nyári fesztivált is felkeres majd az interaktív jármű.


– Kiemelten sikeres volt tavaly Pakson a Város napja, hiszen itt regisztráltuk a kamion történetének eddigi legmagasabb napi forgalmát, több mint ezer főt. Ezért természetesen a jármű útvonaltervébe bekerült idén is ez a program, ami még nagyobb szabású lesz, mint a tavalyi, hiszen idén ünnepeljük a várossá avatás negyvenedik évfordulóját – mondta a Paks II. Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója.

 

A tavaly hatvanezer látogatót fogadó kamion információtárát aktualizálták, eszköztárát az eddig szerzett tapasztalatokat felhasználva frissítették, bővítették.


A legkisebbeket új tematikus játékok várják és újra cserélték az áramtermelő kerékpárt is, ami – mint Mittler István elmondta – igen népszerű a látogatók körében. Az interaktív eszközök szöveges tartalmai – a külföldi érdeklődőkre tekintettel – már angol nyelven is elérhetőek lesznek – tette hozzá.

 

A megújult Paks II. kamion idei első állomása március 25-én Kisbér lesz. (x) +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű