Ulbert Sándor a Fidesz-KDNP közös jelöltje
Legfrissebb

- JETA: pályázati felhivás

- Gazdaság-energetika-oktatás: MVM-NKE

- Nemzetiségi diákoknak adtak át ösztöndíjat Gyönkön

- Egy kis esti fizika – dr. Kovács Antallal Pécsen

- Süli János: az új paksi blokkokra szükség van

- Újabb fontos engedélykérelmet nyújtott be a Paks II. Zrt.

- GMF Közgyűlés és Szeminárium

- Elkezdődött a Paks körüli utak felújítása

- Testületi ülés

- Meghirdette idei tanulmányi ösztöndíjprogramját a Paks II. Zrt.

- Ideje nagyon komolyan venni a járványt

- Októberben indul a Paks II. Zrt. új karrierportálja

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Ulbert Sándor a Fidesz-KDNP közös jelöltje

2018. július 02. 21:29:23  nyomtatási kép
 

Paks, 2018. július 2., hétfő (PAKS-PRESS) – Ulbert Sándort indítja az időközi önkormányzati választásokon a Fidesz-KDNP szervezete a kettes körzetben, a szeptember 2-án tartandó időközi képviselő választáson – jelentették be sajtótájékoztatón, hétfőn. A választást a 2014-ben mandátumot szerzett Magyarné Nagy Edina halála miatt írták ki, a Fidesz és a KDNP helyi csoportja közösen jelölte és ajánlja a választók figyelmébe a KDNP helyi elnökét.

 

Kovács Sándor, a Fidesz helyi szervezetének elnöke, alpolgármester a tájékoztatón elmondta, hogy a Fidesz szervezet egyértelműen támogatja a jelöltet, és mint fogalmazott, a kampányban is számíthat a támogatásra.

 

Süli János miniszter szintén támogatásáról biztosította a közös jelöltet. Kiemelte, hogy Ulbert Sándor közel másfél évtizede vesz részt az önkormányzati munkában és annak a reményének adott hangot, hogy a kampány nyugodt körülmények között telik el. Hozzátette, hogy Ulbert Sándor a paksi Iparoskörben is meghatározó személyiség, és ezért is számíthat a közélet az integrációs képességeire is.

 

Ulbert Sándor a sajtótájékoztatón megköszönte a jelölő szervezetek bizalmát és támogatásukat. Mint ismeretes, 2004-és 2014 között önkormányzati képviselő volt, volt az egészségügyi bizottság elnöke, 2014-től a városépítő bizottság külső tagjaként eddig is dolgozott. 2017-ben választották meg a KNDP helyi szervezete elnökének.

 

Arra a kérdésre, hogy milyen programmal készül a kampányidőszakra illetve a következő választásokig, amely 2019-ben lesz, milyen programot szeretne teljesíteni, úgy válaszolt, erről konzultálnia kell még a polgármesterrel és a képviselőtársakkal, a program ezután alakulhat ki, de ez rövid időn belül készen lesz. A választásokig még több mint két hónap van hátra, tehát van elegendő idő - jegyzete meg. 

Kiemelte, hogy az ígérteket be kell tartani, ezért az előzetes konzultáció után lehet csak felelősségteljesen elmondani, hogy a rövid egy év alatt milyen fejlesztéseket, vállalásokat lehet tenni a körzetben.

A sajtótájékoztatón újságíróknak úgy fogalmazott, hogy a következő egy évben szeretné a városvezetést is segíteni munkájával, és a közös feladatokban ennek megfelelően szeretne részt venni.

Kovács Sándor arra is felhívta a figyelmet, hogy a városnak olyan képviselőre van szükség, aki komolyan veszi a város feladatait, támogatja a Paks II. beruházást.

 

Süli János a tájékoztatón ehhez hozzátette, hogy Ulbert Sándort a választók az eddig elvégzett munkája alapján ítéljék meg, és az is minősít, hogy folyamatosan dolgozott a városért, az önkormányzati munka jelenlegi feladatait is ismeri. +++

 

Képünkön: Süli János miniszter, Ulbert Sándor és Kovács Sándor, a Fidesz paksi szervezetének elnöke (b.-j.) a jelöltet bemutató sajtótájékoztatón, a Fidesz szervezet Kossuth utcai irodájában, 2018. július 2-án.

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű