Május 1: majális, nívódíjas atomerőművesek
Legfrissebb

- Közlekedési és energetikai együttműködés Salgótarján és Paks között

- 16 Mrd forintos fejlesztést hoz az atomerőmű alapítványa

- A rendőrség továbbra sem kéri a műszaki vizsgálati bizonyítványt

- Véradás a Polgármesteri Hivatalban

- Magyar vállalatok eddig 900 millió euró megrendeléshez jutottak

- Süli: üzembe állhat a két új paksi blokk 2026-27-ben

- Hazajön az Atomexpo Díjas tájékoztató kamion

- Oklevéllel ismerték el a paksi programokat

- Atomexpo, Süli János: az új blokkok időre elkészülnek

- Atomexpo 2018, Szocsi

- A gimisek nyerték a Teller Ede fizikaversenyt

- A Hétszínvirág Óvoda Vackor csoportja mehet a cseresznyési kirándulásra

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Május 1: majális, nívódíjas atomerőművesek

2018. május 01. 21:11:34  nyomtatási kép

Paks, 2018. május 1., kedd (PAKS-PRESS) – Főzőverseny, zenekarok, táncegyüttesek, gyermekparádék, ugrálóvárak és kitüntetések a paksi atomerőmű dolgozóinak – ez volt a 2018-as paksi majálisának fő hívószavai, mindehhez kiváló hangulat és hatalmas látogatottság társult.

 

Ebben az évben a paksi atomerőmű harmincnyolc munkatársa részesült Igazgatósági Nívódíjban. A díjakat Hamvas István vezérigazgató és az egyes munkaterületek szakmai vezetői, igazgatói adták át.

 

A díjazottak:  Balogh János, Baldauf János, Baranya Sándorné, Benkéné Ambach Erzsébet, Csányi Dániel, Fekti Lászlóné, Füredi Zoltán, Fazekas Attila, Elek Sándor, Izsák Lajos, Illés László, Herger Attila, Huszák Zoltán, Jakab Albert, Karácsony Sándor, Kaszás Mónika, Kis-Szabó Tibor, Kern Attila, Kosaras Ferenc, Kőmíves Ferenc, Krancz István, Makai János, Mukli József Sándor, Nagy László, Somogyi László, Sóthy András, Pataki Marianna, Tóth György és Tóth Levente, Paczolay Győző Péter, Vácz Attila, Varga Zsolt, Sápi József, Pacher István, Takács Zoltán, Tihanyi Ferenc, Tóth Zoltán Sándor és Zörényi Miklós.

 

 - Nekünk nagyon fontos a motiváció, elismerjük azokat, akik jól teljesítettek, és példát mutatnak – mondta Hamvas István vezérigazgató. Hozzátette, a megítélés alapja most a vezetőkön múlik, míg a Céggyűrű esetében a kollektíva elismerését tolmácsoljuk. A vezetők szakmai alapon döntenek a kitüntetés odaítélésről – tette hozzá.

Dr. Kovács Antal a paksi atomerőmű kommunikációs igazgatója azt mondta a díjak átadásakor, hogy a nívódíjak szakmai elismerések, és akár többször megkaphatja, aki arra érdemes. Ez erkölcsi elismerést jelent elsősorban.

 

A hagyományos főzőversenyt ebben az évben Karbantartási Igazgatóság dolgozói nyerték el, második az Atomix Kft., a harmadik helyen a Protheus Holding Zrt. csapata végzett.

A díjakat dr. Kovács Antal adta át. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű