Irodalmi –és rajzpályázatot hirdetett a „zöld” polgármester-jelölt
Legfrissebb

- A Paks II. projekt lehetőség a magyar vállalkozásoknak

- Pakson a bennmaradás a cél

- Szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola

- Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál

- Megújul a Paks – Németkér - Cece összekötő út

- Vállalkozói Információs Pont

- Megalakult a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács

- Nyári előadások

- Kötélpálya

- Csúcshűtőkkel óvják a Duna élővilágát

- Rendkívüli képviselő-testületi ülés

- Tartalékos kiképzés

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Irodalmi –és rajzpályázatot hirdetett a „zöld” polgármester-jelölt

2017. augusztus 14. 15:28:53  nyomtatási kép

Paks, 2017. augusztus 14., hétfő (PAKS-PRESS) – Irodalmi és rajzpályázatot hirdetett Medveczki Zoltán a Magyar Környezetvédők Pártja paksi polgármester jelöltje sajtótájékoztatóján, hétfőn.

 

A pályázat Pakson lakó fiataloknak szól, „Miért van szükség a zöldekre?címet viseli, a kategóriák, szerint általános- és középiskolás diákok részvételére invitál. Pályázni verssel, novellával, dalszöveggel, elbeszéléssel vagy szabadkézi és számítógépes rajzzal egyaránt lehet. A díjak az általános iskolai kategóriában öt napos, illetve három napos táborozás a Börzsönyben, a harmadik helyezett számára 5000Ft-os vásárlási utalvány. A középiskolás kategória annyiban tér el, hogy a vásárlási utalvány értéke nyolcezer forint.

 

A pályázat benyújtási határideje szeptember 10, az elbírálás határideje: szeptember 20. Medveczki Zoltán szerint a táborozások időpontjait később egyeztetik a nyertesekkel.

 

A gyermekpályázatot hirdető jelölt elmondása szerint minden pályázatra jelentkezőnek regisztráltatnia kell magát a zöldek@vnet.hu e-mailben. Arra a kérdésre, hogy paksi gyerekek adatai egy párt adatbázisába kerülhetnek egy rajzpályázat ürügyén, azt válaszolta, hogy „ez eddig nem okozott gondot”.

 

Ismereteink szerint „Ügyfélkapcsolat” címén az adatkezelést nem kell az adatvédelmi nyilvántartásba bejelenteni, ha az adatokat közvetlenül az érintettektől veszik fel.


Hasonlóképpen, ha az adatkezelés célja az érintett számára ismert, ha a kezelendő adatok fajtája, az adatkezelés időtartama (adattörlés) előre meghatározott, továbbá az adatokat csak az előre meghatározott céllal összefüggésben használják fel, és az adatok nem kerülnek ki az adatkezelő kezeléséből (ide nem értve az adatfeldolgozónak történő adatátadást), továbbá - és nem utolsósorban -, ha az érintetteket minderről megfelelően tájékoztatják. +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű