Mezősi Árpád független jelöltként készül az időközi választásokra
Legfrissebb

- Elindult a világ első úszó atomerőműve

- Bemutatkoztak a Fidesz-KDNP jelöltjei

- Testületi döntések

- Szabó Péter: gyarapodó jövőt építhetünk Szent István örökségéből

- Bemutatkoztak a Deák Ferenc Egyesület jelöltjei

- A Paksi Képtár felírható receptre

- Valótlanok a Duna vízének felmelegedéséről szóló hírek

- Könyvben a város jelene, jövőképe

- Ösztöndíjprogramot indít a Paks II. Zrt.

- Nem jelent biztonsági kockázatot a vízhőmérséklet

- Szezonnyitó sajtótájékoztató a Paksi Fc-nél

- Október 13-ra tűzték ki a választásokat

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Mezősi Árpád független jelöltként készül az időközi választásokra

2017. július 21. 09:59:00  nyomtatási kép


Paks, 2017. július 21., péntek (PAKS-PRESS) – Mezősi Árpád - a paksi szocialisták frontembere -, független jelöltként indul a szeptemberben esedékes paksi, időközi polgármester választáson – ezt Heringes Anita országgyűlési képviselővel jelentették be, közös sajtótájékoztatójukon, pénteken.

 

Mezősi Árpád, aki az „Együttműködésben a várossal” jegyében indul a polgármesteri címért elmondta, hogy hisz abban, hogy a várossal, a városlakókkal kell együttműködésben dolgozni, mert „Paks fejlődésének nem a pártérdekekről kell szólnia, hanem a mi mindennapi közös dolgainkról”. 

Hozzátette, hogy sok paksival történt beszélgetés hatására úgy döntött, hogy Paksért, a paksiakért, független jelöltként indul a választáson. - Nekem a paksiak érdeke az első – jegyezte meg.

 

- Fontosnak tartom, hogy otthonunk hosszú távú jövőjének tervezésekor Paks polgármesterének az itt élők véleménye és az itt élők érdekének védelme legyen az első – fejtette ki Mezősi Árpád.

 

A megkérdezett lakosok és Mezősi is az mellett érvelt, hogy független jelöltként induljon az időközi választáson.


- A Magyar Szocialista Párt és jómagam is támogatom Mezősi Árpádot abban, hogy független jelöltként induljon a polgármesteri székért – mondta Heringes Anita. Megjegyezte, hogy „fontos időszak előtt áll városunk, most dől el, hogy merre fejlődik, merre halad a következő évtizedekben”.

 

„Ebben a két évben véleményem szerint is, egyszerűen Paks párti polgármesterének kell lennie a városnak, aki csak az itt élők érdekeit nézi, és ha kell, bárkivel szemben kiáll Paksért” – szögezte le az országgyűlési képviselő, aki arra kérte a lakosságot, hogy támogassa Mezősi Árpádot abban, hogy ő lehessen Paks város polgármestere. +++FACEBOOK

Paksi Atomerőmű