Diáksport: tehetség és siker
Legfrissebb

- Szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola

- Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál

- Megújul a Paks – Németkér - Cece összekötő út

- Vállalkozói Információs Pont

- Megalakult a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács

- Nyári előadások

- Kötélpálya

- Csúcshűtőkkel óvják a Duna élővilágát

- Rendkívüli képviselő-testületi ülés

- Tartalékos kiképzés

- Nuclear Security Index

- Bemutatkozott Paks új főépítésze

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Diáksport: tehetség és siker

2016. december 14. 10:57:18  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2016. december 14., szerda - A Tolna Megyei Önkormányzat és a Tanács keddi díjátadó ünnepségén a Garay Gimnázium Dísztermében díjazták 17 sportág 220 sportolóját, akik a 2015-16-os tanévben szereztek érmet. Ribányi József, a megyei közgyűlés alelnöke köszöntötte az érintett sportolókat, felkészítőiket és családtagjaikat.

 

Paks jár az élen a diákolimpiai sikereket illetően, de a többi térség sportolói is szép eredményeket hoztak a megyének. A legtöbb babér az atlétika, a cselgáncs, és a floorball sportágakban termett.

Az eredményes paksi fiatalok az ünnepi átadóra az Energetikai Szakgimnázium és Kollégiumból (ESZI), a Vak Bottán Gimnáziumból, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolából, a Deák Ferenc Általános Iskolából,  a Paksi Bezerédj Általános Iskolából, és a Balogh Antal Katolikus Általános Iskola és Gimnáziumból érkeztek.


A kitüntetésben részesült paksi diákok névsora: Basa Mátyás, Pintér Zoé, Sarlós Lilla, Siklósi Nóra, Szántó Petra, Tárnok Maya, Nagy Dóra, Tar-Lukács Hanna, Cseri Adrián, Baracskai Botond, János Attila, Németh Ákos, Prantner Gábor, Schönveitz Ákos, Vesza Nikosz, Lengyel Márta, Trapp Enikő, Deres Luca, Féhr Laura, Tell Réka, Hanol Krisztina, Fritz Dorka, Gyöngyösi Gréta, Tell Balázs, Szekszárdi Milán, Vidákovics Elián, Nagy Márió, Flaisz Denisz, Bognár Alec, Varga Márton, Zámbó Csaba, Fekete Dávid, Pritz Eszter, Rauth Hanna, Flaisz Fanni, Molnár Márta, Adorján Blanka, Benkő Evelin, Kovács Annabella, Papp Veronika, Gyöngyösi Adél, Knap Ivett, Komlósi Csongor, Liptai László, Palásti Patrik, Petrik Hanna, Schveigert Netti és Tóth Barna. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű