Képviselőválasztás: érdemes jól dönteni
Legfrissebb

- E-taxik állnak forgalomba Pakson

- Tábor, Cseresznyésben

- Ösztöndíjprogramot indít a Paks II. Zrt.

- Süli János: hasznos tapasztalatok

- Miklósa Erika szabadtéri koncert Pakson

- Egy vendég, Moszkvában

- Tények az atomenergiáról – házhoz szállítva

- Gastroblues - Woodstock 50. évfordulója jegyében

- A Paks II. a létesítési engedélyre készül

- Paks, nem Csernobil

- Süli János tárca nélküli miniszter a Belarusz Atomerőműben

- Ifjú fizikusok az atomerőmű múzeumtáborában

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Képviselőválasztás: érdemes jól dönteni

2016. május 05. 18:34:16  nyomtatási kép
(PAKS-PRESS) Paks, 2016. május 5., csütörtök  – Újabb sajtótájékoztatókkal folytatódott az önkormányzati képviselőjelöltek kampánya, ma délelőtt Mezősi Árpád (MSZP) és Szabó Péter (Fidesz-KDNP) erősítette meg elkötelezettségét a hetes körzet lakóinak képviselete mellett. Az időközi választást vasárnap tartják.

 

Mezősi Árpád mellett kampányoló Heringes Anita (MSZP) országgyűlési képviselő újságírók előtt elmondta, a „jelölt szolgálatra jelentkezik”, igazi képviselője szeretne lenni a körzetnek, mert sokan cserben hagyták már eddig ezt a városrészt.

Mezősi Árpád szerint ez eddig az „ígéretek földje volt”, sok a teendő. – Arra kérem a választókat, hogy szavazzanak rám, Szabó Péter és a testület munkáját is segíteném, a hetes körzetben végzett munka nekem az első lenne – fejtette ki. Véleménye szerit vannak már tervek, de az embereket a tervek előtt kellene meghallgatni és utána kellene döntéseket hozni.

 

- Mint az a szerda esti, televíziós vitaműsorból kiderült, csak én juttattam el a választókhoz olyan átfogó, párbeszéden alapuló, számon kérhető programot, amelyek megvalósítható – fogalmazott Szabó Péter. – Amennyiben képviselő lehetek, magam mögött tudhatom a testület szavazatainak jelentős többségét, ami az egyes eldöntendő kérdésekben nagyon fontos lehet. 

Hozzátette, a képviselő munkát minden jelölt a főállása mellett láthatná el, az elvárásoknak eleget tudok tenni, nekem az többet jelent, hogy az önkormányzatnál dolgozom.

- Az is fontos lehet, hogy mindig az emberek között dolgoztam – ezért fogékonyabb vagyok a gondjaikra – fűzte hozzá. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű