Gáspár: folyamatosan kell a választók előtt állni
Legfrissebb

- Koronavírus - felhívás

- Utazás kiállításon a Paks II. interaktív kamion

- Határtalanul – információs nap Pakson

- Készülnek az erőműépítést kiszolgáló létesítmények

- Testületi ülés – sajtótájékoztató

- Tanácsadó testület alakult

- Donáth Anna Pakson

- Egyensúlyi költségvetést készítenek elő

- Atomerőmű: főjavítás az egyes blokkon

- Polgármesterek: térségfejlesztés, kommunikáció

- Kiemelkedő eredmények

- Paks II. – Információ első kézből

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Gáspár: folyamatosan kell a választók előtt állni

2016. április 26. 18:26:42  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2016. április 26., kedd – A választók által folyamatosan értékelt, „újfajta” önkormányzati, képviselői rendszert honosítana meg a paksi testületben Gáspár Viktor a Jobbik önkormányzati képviselő-jelöltje, amennyiben a választók bizalmat szavaznak számára a május 8-án tartandó időközi választáson.

 

A Jobbik jelöltje úgy fogalmazott: ígéretek csak a kampányban vannak, de meghallgatásra nem találnak a kérések, javaslatok. Olyan képviseleti munkát próbálna meghonosítani, amelyben a képviselők közvetlen tájékoztatási rendszerét online felületen is követni lehetne, az önkormányzati információs rendszerben. 

Ezen a nyilvános helyen lehetne közvetlenül is értékelni a képviselők munkáját. 

Ez, persze nem volna kötelező a képviselők számára – de, mint fogalmazott – ha egy képviselő elkezdené, a többi már kénytelen lenne követni.

 

Gáspár Viktor kiemelt figyelmet fordítana a testületi munkája során az egészséges, nemzettudatos nevelésre, a civil szervezetek kiemelt támogatására. 

– Szükséges továbbá a körzetben a közlekedés biztonságának növelése, az útburkolatok, járdák megerősítése, és egyes helyeken a forgalomlassító berendezések felszerelésére is.

 

Megjegyezte: eddig jószerével alpolgármesterek kezébe került a hetes körzet, a sokrétű feladat nem engedte nekik, hogy a körzetükkel foglalkozzanak. +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű