Mezősi: a hetes körzetet ne hanyagoljuk el
Legfrissebb

- A viták napja volt a testület ülésén

- A TVEL legyártja paksi fűtőelemeket

- Tíz elektromos buszt vásárol Paks

- Paks II. – Tiszta és hatékony áramtermelés

- Süli: világszínvonalú blokkokat építünk

- Áder: a klímacélok eléréséhez szükség van az atomenergiára

- Klimavédelem – atomenergiával

- AtomEco: átláthatóság, párbeszéd és szakmaiság

- A Paks 2. projekt már 400 engedéllyel rendelkezik

- MVM Élménynap

- Testületi ülés

- Paks II. projekt: folyamatos a munkavégzés

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Mezősi: a hetes körzetet ne hanyagoljuk el

2016. április 26. 11:52:47  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2016. április 26., kedd – Nem hagyhatjuk, hogy a hetes körzet legyen Paks elhanyagolt városrésze, bármerre járok, a panaszok hasonlóak, az utcák, a járdák elhanyagoltak, errefelé nagyon sok a teendő – fogalmazott mai sajtótájékoztatóján Mezősi Árpád, az MSZP paksi szervezetének képviselőjelöltje, aki a május 8-án tartandó időközi választásokra készülve a hetes körzetben, a Dankó utcában járt.

 

Mezősi Árpád hosszasan sorolta a körzet gondjait, mint mondta, a Dankó utcában a közvilágítás hiányos, vagy Klapka utcában nincs. Több utcányi embernek egy konténere van a szemétszállításhoz, jó lenne otthonosabb környezet, fákat kell ültetni, parkosítani is lehetne és jó lenne egy játszótér is. - Itt nincsenek utcabútorok, jó lenne egy roma közösségi ház, amely sokat tudna segíteni – fogalmazott. Hozzátette, a közösségi ház alkalmas lehetne a fejlesztéshez, a felzárkóztatáshoz, a roma közösség fejlődhet, tanulhat.  

 

Arra a kérdésre, mennyire számít a képviselő-testület támogatására az elképzelései megvalósításban, úgy válaszolt, bízik benne, hogy a testület is belátó lesz.

– De vannak lehetőségek, amelyek akár kis összegből is megoldhatók – fűzte hozzá. Elmondta, hogy a város hét éves programjával is egyetért, de ettől függetlenül előfordulhatnak olyan esetek is, amelyeket nem terveztek, de meg kell oldani őket.   

 

Mezősi Árpád felemlítette, hogy ebben a körzetben mindig a politikai paletta jobb oldalának kedveztek a választási eredmények, de érdemes lenne a „másik oldalnak is adni egy esélyt”. - Erre az elmúlt 26 év is példa lehet – jegyezte meg. +++ 


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű