Szabó Péter: képviselőként többet tudnék tenni
Legfrissebb

- Paks- Dunakömlőd kerékpárút ünnepélyes átadása

- A viták napja volt a testület ülésén

- A TVEL legyártja paksi fűtőelemeket

- Tíz elektromos buszt vásárol Paks

- Paks II. – Tiszta és hatékony áramtermelés

- Süli: világszínvonalú blokkokat építünk

- Áder: a klímacélok eléréséhez szükség van az atomenergiára

- Klimavédelem – atomenergiával

- AtomEco: átláthatóság, párbeszéd és szakmaiság

- A Paks 2. projekt már 400 engedéllyel rendelkezik

- MVM Élménynap

- Testületi ülés

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Szabó Péter: képviselőként többet tudnék tenni

2016. április 25. 20:25:20  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2016. április 25., hétfő - Nem üres ígértekkel jöttem a lakossági fórumra, a programomat az igényekkel és a város költségvetésével összhangban állítottam össze – mondta Szabó Péter alpolgármester, a hetes választókerület Fidesz-KDNP-Lokálpatrióták önkormányzati képviselőjelöltje a Szentlélek templomnál tartott mai lakossági fórumon. Mint ismeretes, a kerületben május 8-án tartanak időközi önkormányzati választást.

 

- A körzetnek számos gondja van, de talán a legtöbb kérés az utakról szól – fogalmazott Szabó Péter. Szavai szerint az Ady utcával kezdik az utcafelújítások sorát, de kész tervek vannak a Vásár, a Gábor Áron, a Búzavirág, a Kölcsey és a Jedlik Ányos utcák teljes felújítására is. - Ezeket lépésről – lépésre megvalósítjuk – fűzte hozzá.

 

Szabó Péter jelezte, hogy az ígéretek akkor érnek valamit, ha arra megvan a szükséges fedezet, ami akkor áll rendelkezésre, ha azt a testület megszavazza. Szabó Péter azonban azzal, hogy a most már szövetséget kötött Fidesz-KDNP-Néppárt-Lokálpatrióta önkormányzati képviselőtestület és egyben választási szövetség valamint Süli János polgármester támogatását is maga mögött tudhatja, bátrabban fogalmazhat a képviselői programjának ismertetésekor.

 

Az utcafelújításokon túl, szerepel a jelölt programjában – egyebek között – a Szentlélek templom környezetének felújítása, játszótér kialakítása, a Kölesdi út közlekedésének javítása, panelházak energiatakarékos felújítása is. - Ugyancsak szükség mutatkozik a Tolnai úton, a Zápor utcában az esővíz elvezetésére, az ABC és a konzervgyári terület rendezésére, még ebben a ciklusban. Régi ígéret, régi igény néhány kisméretű lakás építése, ahová a nehéz helyzetbe került paksi családokat el tudjuk helyezni, ebben szoros együttműködésre van szükség a Roma Önkormányzattal – tette hozzá.

 

Szabó Péter szólt arról is, hogy a választókerületben sorra járja az utcákat, a házakat, felkeresi a választókat. Miután tizennyolc évig tanított a gimnáziumban, ismerik, az emberek többsége tudja és érti, hogy alpolgármesterként nem rendelkezik szavazati joggal, csak képviselőként. Azért, hogy a körzetért még többet tudjon tenni, szüksége van a képviselői mandátumra. Hozzáfűzte: - Nem tapasztaltam, hogy gond lett volna azzal, hogy milyen politikai háttérrel indulok a választáson, inkább a személyem volt döntő azoknál a családoknál, akikkel beszéltem.

 

Süli János polgármester, Szabó Péter alpolgármester képviselővé történő megválasztása mellett szólva a megjelent mintegy közel száz lakosnak azt mondta, a legutóbbi választások óta eltelt idő arra ösztönzi a várost, hogy a fejlődést, az atomerőmű bővítés ügyét kell szem előtt tartani, ennek jegyében született meg a városban a különböző pártok összefogása is.

– Száz évre is kiható döntéseket kell meghozni rövid időn belül – közösen kell dolgozni a továbbiakban és megegyezésre kell törekedni, a pártpolitika helyett a város érdekeit kell most már szem előtt tartani – jelentette ki Süli János a hetes választókerület lakossági fórumán.

 

Képünkön: Süli János Paks polgármestere ajánlja Szabó Pétert, a hetes választókerület Fidesz-KDNP-Lokálpatrióták önkormányzati képviselőjelöltjét a Szentlélek templomnál tartott lakossági fórumon 2016. április 25-én.

(PAKS-PRESS Fotó: Kiss G. Péter.) +++

 

 

 


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű