Az ASE folytathatja
Legfrissebb

- Janislav

- A klímasemlegességhez atomenergia kell

- Bordács József elköszönt a Fidesz szervezetétől

- Vállalkozások: új lehetőségek

- Megújul a Pakson a Vácika utca

- Társadalmi Tanács: miniszteri tájékoztató

- Közel száz település várja a Paks II. beruházást

- Nyíltság, őszinteség, új feladatok

- Paks 40 – akkor és most

- Csaknem négymilliárdos állami támogatás Paksnak

- Újévköszöntő

- Információk első kézből - a Paks környéki utak felújításáról

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Az ASE folytathatja

2015. június 17. 21:00:39  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2015. június 17., szerda – Jó hírek érkeztek a klubhoz, rendelkezésre áll a pénz a következő szezonra is, úgy tűnik, rendeződik a csapat helyzete - erről Tóth János, az ASE szakosztályvezetője számolt be.

 

A Bb1.hu-nak egyebek között elmondta: - Jelenleg külföldön vagyok, de tartom a kapcsolatot a paksi illetékesekkel és örömteli fejleményekről tájékoztattak. Az Atomerőmű a következő szezonra is biztosítja az eddigi költségvetést, így már nincs akadálya, hogy megkezdődjön a csapat megerősítése, illetve egyben tartása - mondta Tóth János. Hozzátette, természetesen a tárgyalások nem csak a kosárcsapatot érintették, de számukra a legfontosabb, hogy a sporttámogatás a jelek szerint megmarad a jövőben is a megfelelő mértékben.

 

Mint az ismeretes, a négyszeres bajnok Atomerőmű SE sorsa bizonytalan volt, miután a fenntartó Atomerőmű támogatását, illetve az MVM által utalt összeget is csökkentették. A bizonytalanság miatt nem lehetett tudni, meg tudja-e tartani játékosait a klub.

 

A csapat játékosai közül Szabó Zsolt és Tóth Ádám például úgy nyilatkozott korábban, hogy szívesen maradnak Pakson, immáron nincs akadálya, hogy megegyezzen velük a klub.

Ugyancsak véglegessé válhat Schmindt Béla kinevezése is a vezetőedzői posztra, miután Braniszlav Dzunics Székesfehérvárra távozott. +++ 

 

 


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű