Az ASE folytathatja
Legfrissebb

- Csúcshűtőkkel óvják a Duna élővilágát

- Rendkívüli képviselő-testületi ülés

- Tartalékos kiképzés

- Nuclear Security Index

- Bemutatkozott Paks új főépítésze

- A legkreatívabb gyerekeket díjazta az MVM

- A Paksi FIDESZ és KDNP összevont ülése

- Biztonságra tervezve

- Atomerőmű- Pandémia 1:0

- Közös vállalatot alapított az MVM Zrt. és a Rusatom Service Rt.

- Paks II.: Magyarország érdeke

- Modern, biztonságos blokkok épülnek Pakson

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Az ASE folytathatja

2015. június 17. 21:00:39  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2015. június 17., szerda – Jó hírek érkeztek a klubhoz, rendelkezésre áll a pénz a következő szezonra is, úgy tűnik, rendeződik a csapat helyzete - erről Tóth János, az ASE szakosztályvezetője számolt be.

 

A Bb1.hu-nak egyebek között elmondta: - Jelenleg külföldön vagyok, de tartom a kapcsolatot a paksi illetékesekkel és örömteli fejleményekről tájékoztattak. Az Atomerőmű a következő szezonra is biztosítja az eddigi költségvetést, így már nincs akadálya, hogy megkezdődjön a csapat megerősítése, illetve egyben tartása - mondta Tóth János. Hozzátette, természetesen a tárgyalások nem csak a kosárcsapatot érintették, de számukra a legfontosabb, hogy a sporttámogatás a jelek szerint megmarad a jövőben is a megfelelő mértékben.

 

Mint az ismeretes, a négyszeres bajnok Atomerőmű SE sorsa bizonytalan volt, miután a fenntartó Atomerőmű támogatását, illetve az MVM által utalt összeget is csökkentették. A bizonytalanság miatt nem lehetett tudni, meg tudja-e tartani játékosait a klub.

 

A csapat játékosai közül Szabó Zsolt és Tóth Ádám például úgy nyilatkozott korábban, hogy szívesen maradnak Pakson, immáron nincs akadálya, hogy megegyezzen velük a klub.

Ugyancsak véglegessé válhat Schmindt Béla kinevezése is a vezetőedzői posztra, miután Braniszlav Dzunics Székesfehérvárra távozott. +++ 

 

 

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű