Kommunikációs szakemberek nemzetközi tanácskozása Pakson

Kommunikációs szakemberek nemzetközi tanácskozása Pakson

2015. április 21. 19:38:32  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2015. április 21., kedd - Közel ötven, atomerőműben dolgozó kommunikációs szakember érkezett háromnapos workshopra, a paksi atomerőműbe. A munkaértekezletet a WANO moszkvai irodája és a paksi atomerőmű Látogató Központjának munkatársai szervezték.

 

Látogatásuk első napján az Energetikai Múzeumot és a Gyakorló Központot tekintették meg, holnap az Erzsébet Nagy Szállodában, Hamvas István köszöntője és bevezetője után „Kommunikációs kihívások az atomerőműveknél” tematikus témakörökben előadásokat hallgatnak meg, konzultációkat folytatnak és megosztják tapasztalataikat.

Az atomerőművek kommunikációs szakemberei többek között Oroszországból, Ukrajnából, Szlovákiából, Iránból, Litvániából, továbbá Franciaországból és Angliából érkeztek, de jelen vannak a paksi munkatársak is.


Dmitrij Jablokov, a WANO Moszkvai Központjának tanácsadója ma délután úgy fogalmazott, hogy a tapasztaltok összegzésének most még nincs itt az ideje, „de azt elmondhatom, hogy a paksi Atomenergetikai Múzeumnál sokkal jobb kommunikációs eszköz aligha kell”.


A tanácskozás célkitűzései közé tartozik, hogy a szakemberek ismerjék meg az erőművek belső és külső kommunikációs know-how-it, a látogató központok kialakításának lehetőségeit és a kommunikációs egységek irányításának sajátosságait, az erőművek környezetében.

 

Képünkön: látogatás az Energetikai Múzeumban.

(PAKS-PRESS Fotó: Kiss G. Péter.) +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű