Görbicz az MVM EHF FINAL4 jótékonysági programját segíti
Legfrissebb

- Koronavírus - felhívás

- Utazás kiállításon a Paks II. interaktív kamion

- Határtalanul – információs nap Pakson

- Készülnek az erőműépítést kiszolgáló létesítmények

- Testületi ülés – sajtótájékoztató

- Tanácsadó testület alakult

- Donáth Anna Pakson

- Egyensúlyi költségvetést készítenek elő

- Atomerőmű: főjavítás az egyes blokkon

- Polgármesterek: térségfejlesztés, kommunikáció

- Kiemelkedő eredmények

- Paks II. – Információ első kézből

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Görbicz az MVM EHF FINAL4 jótékonysági programját segíti

2015. április 03. 12:13:32  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Budapest, 2015. április 3., péntek – Nem kis meglepetést okozott a kétszeres BL-győztes, jelenleg éppen babát váró klasszis kézilabdázó, aki egy budapesti leány kézilabdacsapat edzésére látogatott el váratlanul a Katona József szakközépiskola tornatermébe. Görbicz Anita látogatásával is szeretné felhívni a figyelmet a májusi MVM EHF FINAL4 alkalmából induló jótékonysági programra.

 

Anitát idén nem láthatjuk játszani a május 9-10-én zajló MVM EHF FINAL4 eseményen a Papp László Budapest Sportarénában, hiszen néhány héttel később ad életet első gyermekének.

A női klubkézilabda idei csúcseseményére azonban mégis szerepet vállalt, hiszen ő az arca az MVM és a Magyar valamint az Európai Kézilabda Szövetség által indított jótékonysági programnak.


Az MKSZ arról gondoskodik, hogy az átgondolt pályázati kiírással és elbírálással valóban jó helyre kerüljön a nyeremény: - Szeretnénk, ha valóban olyan csapat jutna ehhez a nem mindennapi lehetőséghez, amelynek szűkösebbek az anyagi forrásai, tehát valódi segítséget jelent nekik a fődíj – mondta el Mátrai Gábor, az MKSZ elnökségi tagja. A pályázat útján kiválasztott csapat a csodás élményeken túl ugyanis egy komplett csapatfelszereléssel is gazdagodik a kétszeres BL győztes Győri Audi ETO KC-t is öltöztető adidas jóvoltából, továbbá minden tagja egy éves Képes Sport előfizetést kap a lap kiadójától.

 

A jelentkezéshez egy űrlapot kell kitölteni a csapatoknak, és egy motivációs feladatot kell megoldaniuk: bemutatni lelkesedésüket, elkötelezettségüket a kézilabda iránt, és bebizonyítani, hogy meg szeretnék nyerni a fődíjat.

A jelentkezési határidő április 20., a győztesnek a belépőjegyeket és az adidas-felszerelést ezt követően házhoz viszik a szervezők.

 

A pályázat április 2-án indult, ebből az alkalomból Anita a budapesti Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület U13-as csapatának edzésére látogatott el. A lányok semmit nem tudtak a titokzatos látogató személyéről, így hatalmas volt a meglepetés és az öröm, amikor a Bajnokok Ligája himnuszra bevonult a kétszeres BL-aranylabdás világsztár. Nagyon meglepődtek, amikor megláttak, és nekem is nagyon jól esett a szeretet, amellyel fogadtak a lányok – mondta el a találkozó után Görbicz Anita.

- A meglepetést természetesen azzal oldottuk fel, hogy közös edzésre hívtam meg őket. Igaz, én most nem tudtam minden gyakorlatot bemutatni, de remélem, hogy a közös edzésünk élménye még nagyobb kötődést és szeretetet alakít ki bennük a kézilabda iránt. A segítségen túl ez a célunk a győztes csapatnak szóló ajándékkal is – tette hozzá.

 

- A program célja, hogy egy U13 leány kézilabda csapatnak egy életre szóló élményt szerezzünk azzal, hogy részt vehetnek az MVM EHF FINAL4 döntőjén. Reméljük, hogy az ilyen lehetőségek tovább növelik a gyermekek sport iránti szeretetét, elhivatottságát és hogy közülük kerül ki a jövő Görbicz Anitája – jelentette be Nagy Csilla, az MVM megbízott kommunikációs igazgatója.

 

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. 2013 ősze óta az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdaklub névadó szponzora, a Győri Audi ETO női kézilabdaklub kiemelt főszponzora, valamint idén már másodszorra az MVM EHF FINAL4 női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntő névadó támogatója is, ezzel a sportág egyik legjelentősebb hazai szponzora.

A világ legtöbb nagyvállalatához hasonlóan az MVM Csoport is vallja, hogy a gazdasági fejlődés ma már leképezhető a kultúra, a szociális háló, a hazai oktatási és szakmakultúra fejlesztése, az egészséges életmód és a sportkultúra fejlettségi szintjén is.

(Mayer György felvétele.) +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű