Barnabás István: a képviselőnek érdemes rámenősnek lenni
Legfrissebb

- Paks Város, negyvenedik évforduló

- Bérkorrekció, műszaki fejlesztések az ESZI-ben

- Rászorulóknak gyűjtöttek a Paks II. Zrt. dolgozói

- Folytatódik az aláírásgyűjtés

- Árulják az egykori Flórián házat

- Szocsi: Fődíj a paksi "Alkotó Energia programnak"

- Az európai normáknak megfelelő, biztonságos erőmű épül Pakson

- ATOMEXPO 2019

- Paks II. arculata a Vigadó Galériában

- Aláírásgyűjtés

- Járosi Márton és Hetzmann Albert csörtéje Mártha Imréről

- Budapesten tölti a hetet a Paks II. interaktív kamionja

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Barnabás István: a képviselőnek érdemes rámenősnek lenni

2014. szeptember 30. 19:16:40  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. szeptember 30., kedd - A lakótelepi központi park megújítása az elkövetkezendő öt év legfontosabb programja kell, hogy legyen, bárki is lesz majd a hatos körzet új képviselője – ez már kötelesség, így nekem is az, mondta ma este választási programbemutatóján Barnabás István, a Néppárt jelölje. 


Szavai szerint 6. körzet egyik legjobb ismerője a jelenlegi testületben, hiszen az előző ciklusban itt választották képviselővé. 2006-tól 2010-ig alpolgármesterként jól érvényesítette befolyását a körzet érdekében, hiszen erre a négy évre esett a legnagyobb számú panelház-felújítás és ekkor indult el vezetésével a tömbbelső rehabilitációs program. 

A Barátság út és az Újtemplom utca közötti térség ebben az időszakban újult meg.

Jelezte, hogy a másik kötelező program a Kurcsatov utca környéki tömbbelsők megújítása, ezek több részletben valósulhatnak meg, Barnabás István becslése szerint ez öt-hét évbe is beletelhet.  

 

Ismert, hogy a képviselők érdekérvényesítő képessége csak a választások után derül ki, hiszen szinte minden attól függ, milyen lesz a helyzete, a párttársak száma és pozíciója, továbbá viszonya a gazdasági bizottsághoz, illetve a polgármesterhez.

Barnabás István ebből a szempontból eddig szerencsésnek mondhatta magát. Az ebből is következő kérdésre, hogy egy képviselő mennyire tudja a leendő testületben elérni, amit a választóinak ígért, azt mondta: nem csak ezen múlik. Fontos, hogy a képviselőnek milyen a lobbi tevékenysége, mennyire „rámenős”.

– Én igyekszem ismét rámenősebb lenni – fogalmazott. - Én, amit megígértem, az teljesült – tette hozzá.  

 

Barnabás István a helyi politikával a rendszerváltás óta foglalkozik. Eddig négyszer választották meg Pakson önkormányzati képviselőnek.

 

 Fotó: PAKS-PRESS/Kiss G. Péter. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű