Seszták: precíz és hatékony munkát találtam az atomerőműben
Legfrissebb

- Paks II: Jól vizsgázott a lehetséges beszállító

- Huszonnyolcra emelkedett a képviselőségért indulók száma

- A gyapai lakosok nem kérnek a kutyamenhelyből

- Húsznál is több jelölt lehet Pakson

- Süli János leadta a jelölőíveket

- Adatok a közvilágításról

- Volt egyszer egy étterem

- Süli János: aki akar, megtalál

- Az LMP Tolna megyében: akár lehet atomerőmű is…

- Aszódi: rövidesen kezdődik a munka a felvonulási területen

- Heringes Anita folytatná a munkát a Parlamentben

- Hármas rekord a paksi atomerőműben

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Seszták: precíz és hatékony munkát találtam az atomerőműben

2014. szeptember 23. 20:29:40  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. szeptember 23., kedd – Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter mai paksi látogatása első állomásaként felkereste a paksi atomerőművet és kitüntetéseket adott át.


A minisztert az üzemlátogatáson elkísérte Baji Csaba az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója, Hamvas István vezérigazgató, Bánki Erik a Fidesz területi igazgatója és Kozmann György polgármester jelölt. A miniszter elismerően nyilatkozott a látogatás után tartott sajtótájékoztatóján, az erőműben szerzett tapasztalatairól.

 

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter újságírók előtt elmondta: precíz és hatékony munkát tapasztalt az atomerőműben és megköszönte az itt dolgozók munkáját.

 

Baji Csaba az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatója a sajtótájékoztatón azt emelte ki, hogy a paksi atomerőmű biztonságosan termel, a nemzetközi vizsgálatok is példaértékűnek tartják a társaság eredményeit. – Bízunk abban, hogy a mai miniszteri látogatás is megerősíti, hogy az üzemidő hosszabbítás és a cég hosszú távú fejlődése a szaktárca támogatását élvezi – tette hozzá Baji Csaba.


Hamvas István vezérigazgató a tájékoztatón azt emelte ki, hogy az elhangzott vélemények megtisztelő a dolgozók számára, továbbra is azon dolgozik a kollektíva, hogy a biztonságos üzemeltetés mellett jó színvonalon termeljen az erőmű.  

 

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter ezt követően elismeréseket, jutalmakat adott át az atomerőmű két, közel negyven éve itt dolgozó munkatársának.  

Szinger Ádámnénak, a paksi atomerőmű analitikus laboránsának és Darnai Istvánnak, a paksi atomerőmű gépi forgácsolójának dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter elismerését fejezte ki abból az alkalomból, hogy 1977 óta a társaság munkavállalói.

Az elismerések átadásán jelen volt Hamvas István vezérigazgató és Baji Csaba elnök-vezérigazgató. +++


Képünkön: a sajtótájékoztatón. Balról-jobbra: Baji Csaba, Seszták Miklós, Hamvas István.

(Fotó: PAKS-PRESS/Kiss G. Péter.) +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű