Szabó Péter harcolna a tér érdekében
Legfrissebb

- Muszorgszkij: Egy kiállítás képei - mesében

- Közmeghallgatás, költségvetés, menhely, közlekedés

- RHK Kft: felelősségteljes megoldások a hulladékkezelésben

- Franciaország és Magyarország nukleáris megállapodásokat kötött

- Bursa Hungarica, karácsonyi csomag, tűzifa

- Védelmi gyakorlat a Paksi Atomerőműben

- Az InnoEnergy stratégiai partnere lett az MVM

- Megdőlt a hazai áramfogyasztási rekord

- Meghalt Hirt Ferenc, a Fidesz-KDNP frakció tagja

- Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

- A Paks II: Magyarországnak nincs hiteltartozása

- Az atomenergia a stabil áramellátást szolgálja

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Szabó Péter harcolna a tér érdekében

2014. szeptember 18. 16:23:34  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. szeptember 18., csütörtök –  A Csengey Dénes Kulturális Központ és a Barátság út közötti tér megújítása a következő önkormányzati ciklusban már elodázhatatlan, képviselőként – függetlenül attól, hogy milyen összetételű testület alakulna, vagy bárki is lenne a polgármester – elérné, hogy ez megtörténjen.

 

Egyebek között erről beszélt ma délután Szabó Péter a Paksi Lokálpatrióták Egyesületének elnökségi tagja, a hatos választókörzet képviselőjelöltje, a mai sajtótájékoztatóján. - Több ciklus óta beszélünk erről, de ez mindig elmaradt, itt naponta akár több ezer ember is megfordul – mondta a képviselőjelölt.

Szabó Péter arról is beszélt, hogy a felújítás közel kétmilliárd forintos költséggel járhat, nyilván egy év alatt ez kivitelezhetetlen. – De most már hozzá kell kezdeni – folytatta és a civil támogatás lehetőségét is igénybe véve, akár aláírás-gyűjtéssel elérné, hogy hozzákezdjenek a felújításhoz. 

A Lokálpatrióták kidolgozott ütemtervvel is rendelkeznek a felújítással kapcsolatban, amely nem egy összegből és egy évben valósulhatna meg. Szabadtéri színpadot, épület felújítást, közösségi terek kialakítását és a sportigények megvalósítását is szorgalmazná egyéni képviselőként úgy is, mint a körzetben lakó paksi polgár.

Szabó Péter eltökélt abban, hogy megfelelő lakossági támogatással keresztül vinné a felújítással kapcsolatos terveit. A mai sajtótájékoztatóját is ezen a helyszínen tartotta, mint mondta a hely, egyik szégyenfoltja a városnak. +++

 

 

 

 


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű