Kozmann: szeptember közepére kész a program
Legfrissebb

- Paks Város, negyvenedik évforduló

- Bérkorrekció, műszaki fejlesztések az ESZI-ben

- Rászorulóknak gyűjtöttek a Paks II. Zrt. dolgozói

- Folytatódik az aláírásgyűjtés

- Árulják az egykori Flórián házat

- Szocsi: Fődíj a paksi "Alkotó Energia programnak"

- Az európai normáknak megfelelő, biztonságos erőmű épül Pakson

- ATOMEXPO 2019

- Paks II. arculata a Vigadó Galériában

- Aláírásgyűjtés

- Járosi Márton és Hetzmann Albert csörtéje Mártha Imréről

- Budapesten tölti a hetet a Paks II. interaktív kamionja

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Kozmann: szeptember közepére kész a program

2014. augusztus 28. 15:06:42  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. augusztus 28., csütörtök – Megkezdődik a Városkonzultáció néven kiküldött kérdőívek feldolgozása, a kiértékelés után szeptember 15-én ismertté válik a program – ígérte Kozmann György.


- Augusztus elején indítottuk útjára Városkonzultáció nevű kezdeményezésünket Pakson, azért, hogy az itt élők igényeit, észrevételeit, jövőbeni elképzeléseit is figyelembe vehessük programunk megalkotásánál. A mai napig összesen 1786 darab kitöltött válaszlevelet kaptunk – mondta ma délutáni, a lakótelepen tartott sajtótájékoztatóján Kozmann György polgármester jelölt.

Ezt a programot azért kezdtük el, mert új korszakot szeretnénk nyitni Paks életében, és hisszük, hogy együtt, a paksi emberekkel összefogva érdemes ezt véghezvinni – tette hozzá.


Elmondta azt is, hogy igyekeztek minden háztartásba eljuttatni a véleménykérő leveleket, melyet a paksi polgárok akár a mellékelt ingyenes válaszborítékban a posta segítségével, akár személyesen is eljuttathattak számukra.

A visszaérkezett kérdőívek feldolgozását szakértő barátaimmal a mai napon megkezdjük. Gondosan áttanulmányozzuk az összeset, kielemezzük a bennük található információkat, javaslatokat, észrevételeket. Ezek figyelembevételével fogjuk véglegesíteni az új korszak programját Pakson – mondta el újságírók előtt a Fidesz-KDNP jelöltje.  


- Vállalom, hogy szeptember 15-ig bemutatom a paksiak programját, velünk együtt miben látják a fejlődés és a nyugodt, biztonságos élet lehetőségét Paks városában. Paks történetében először az itt élőknek is lesz beleszólásuk a város jövőjébe. Ez a korszakváltásunk lényege – fűzte hozzá. 


Képünkön: Kozmann György /j./ sajtótájékoztatója. Mellette: Enyedi Csaba képviselőjelölt. 

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++      

 


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű