Kozmann: szeptember közepére kész a program
Legfrissebb

- A Paks II. a létesítési engedélyre készül

- Paks, nem Csernobil

- Süli János tárca nélküli miniszter a Belarusz Atomerőműben

- Ifjú fizikusok az atomerőmű múzeumtáborában

- Megkezdődött az első felvonulási épületek kivitelezése

- Eredményes tanulók a Parlamentben

- A Hulladékudvarban kötnek ki a szabálytalanul tárolt autók

- A rózsaszín csokitól az argentin tangóig

- Testületi döntések

- A lakosság is tehet a szúnyoginvázió ellen

- Egyre hangosabbak a német atomstop ellenzői

- Városi fotópályázat – eredményhirdetés

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Kozmann: szeptember közepére kész a program

2014. augusztus 28. 15:06:42  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. augusztus 28., csütörtök – Megkezdődik a Városkonzultáció néven kiküldött kérdőívek feldolgozása, a kiértékelés után szeptember 15-én ismertté válik a program – ígérte Kozmann György.


- Augusztus elején indítottuk útjára Városkonzultáció nevű kezdeményezésünket Pakson, azért, hogy az itt élők igényeit, észrevételeit, jövőbeni elképzeléseit is figyelembe vehessük programunk megalkotásánál. A mai napig összesen 1786 darab kitöltött válaszlevelet kaptunk – mondta ma délutáni, a lakótelepen tartott sajtótájékoztatóján Kozmann György polgármester jelölt.

Ezt a programot azért kezdtük el, mert új korszakot szeretnénk nyitni Paks életében, és hisszük, hogy együtt, a paksi emberekkel összefogva érdemes ezt véghezvinni – tette hozzá.


Elmondta azt is, hogy igyekeztek minden háztartásba eljuttatni a véleménykérő leveleket, melyet a paksi polgárok akár a mellékelt ingyenes válaszborítékban a posta segítségével, akár személyesen is eljuttathattak számukra.

A visszaérkezett kérdőívek feldolgozását szakértő barátaimmal a mai napon megkezdjük. Gondosan áttanulmányozzuk az összeset, kielemezzük a bennük található információkat, javaslatokat, észrevételeket. Ezek figyelembevételével fogjuk véglegesíteni az új korszak programját Pakson – mondta el újságírók előtt a Fidesz-KDNP jelöltje.  


- Vállalom, hogy szeptember 15-ig bemutatom a paksiak programját, velünk együtt miben látják a fejlődés és a nyugodt, biztonságos élet lehetőségét Paks városában. Paks történetében először az itt élőknek is lesz beleszólásuk a város jövőjébe. Ez a korszakváltásunk lényege – fűzte hozzá. 


Képünkön: Kozmann György /j./ sajtótájékoztatója. Mellette: Enyedi Csaba képviselőjelölt. 

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++      

 


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű